Ez ellen mit tehetek/tehetünk?
Figyelt kérdés
15 éves lányok vagyunk és hiszünk a szellemekben. Lehet butaság meg bolondoknak néztek de ez van. Mind ketten úgy érezzük hogy figyelnek és otthon mindig félünk de máshol valahogy seholsem. Ő amikor alvás közbe a falhoz fordul mindig hall maga mögött mintha járkálna valaki, és mindig hallanak hangokat a házukban. Én pedig mintha valaki folyton figyelne, és valahogy mindig rossz érzésem van otthon, nem tudjuk hogy ezek mitől lehetnek és igazából senki sem hisz nekünk. Azis hozzá járul a félelmünkhoz hogy az ő házuk alapja 50 éves a miénk pedig 100 és ezis eléggé kétségbeejtő. Nem tudjuk tényleg hogy ez ellen mit tehetünk. Persze a házaink már fel lettek újonan újítva de az alapok akkoris régiek. És az én félelmemhez az a gonolat is hozzájárul hogy hány ember hallhatott meg abban a házban 100 éve és náluk is sokan meghaltak. Hogy lehet ezt kideríteni szakember segítsége nélkül hogy tényleg vannak szellemek? És ha kierül hogy igaz mit lehetne ellene tenni vagyis elűzni vagy valami? Előreis köszönöm az értelmes válaszokat!2010. máj. 25. 09:24
21/21 anonim válasza:
én amikor kicsi voltam hittem a szellemekben, és mindenféle hangokat hallottam csak otthon. ma vmilyen szinten hiszek abban hogy van vmi erő amit nem ember állít elő, de nem hiszek a szellemekben, és láss csodát, nem hittem a szellemekben=nincsenek fura hangok, fura érzések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!