Ez ellen mit tehetek/tehetünk?
Van erre egy nagyon találó példa.
Ha volt már tapasztalatod bolhával, kullanccsal, akkor leszűrhetted a hiszékenységgel kapcsolatos legfontosabb tudnivalót. Ugyebár ha egyet láttál (rendszerint kutyán-macskán), akkor jó ideig itt is viszket, ott is keresgélni kéne stb. Igazából viszont teljesen összetéveszthetetlen a "téves riasztás" és az, amikor tényleg mászik vagy ugrándozik a bőrödön valami. A legtöbben lazán leélnek egy élethosszt azzal, hogy ők viszketnek ha rágondolnak is. Pedig végtelenül egyszerű: ég és föld a különbség "azt hiszem" és "nézd már!" közt.
mindegy hogy így van e vagy sem, eddig nem bán tottak ezután sem fognak. Szerintem nincs ott senki. a Lépkedés hőtágulás is előidézhet ilyen hangokat.
Én manókat láttam amikor kicasi voltma tudtma hogy nincsneke ott de vlaahogy a sötétben mindig előjöttek... mamár smemi sincs. Ne foglalkozz vele már később nem fogod hallani.
Lányok!
Nincs ezzel semmi gond! Meglehet hogy szellemek laknak nálatok, az előttem kommentezők biztos nem tudják miről beszéltek. Nem is értem mit keresnek az ezo részben...
Én nem rég ismertem meg egy testvérpárost akiknél szellemek laknak, de már ők hozzászoktak. Már nevetnek rajtuk inkább. Az egyikük néha látja is őket, de nagyon ritkán. Leginkább "csak" hallják a ténykedésüket, és a "gondolataikat". De amúgy meg nem kell félni a szellemektől. És leginkább segítségre szorulnának, nem elűzésre.
"Én manókat láttam amikor kicasi voltma tudtma hogy nincsneke ott de vlaahogy a sötétben mindig előjöttek... mamár smemi sincs."
Régen gyerek voltál, de nem azt jelenti hogy beképzelted volna magadnak. A gyerekek sok mindent látnak, amit egy felnőtt nem, sőt ha egy gyerek szellemet lát, és elmondja az anyukájának, az csak legyint rá hogy milyen nagy a fantáziája a gyereknek, a végén már a gyerek se fogja elhinni amit lát, később meg már nem is látja....
Nem tudom miért járnak ide akik leblenyálják más véleményét hiszen ez egy vélemény kifejtő fórum, ahol jószándékú emberek mondják el tapasztalataikat.
egyébként érdekes megmagyarázhatatlan dolgok földhözragadt emberekkel nem történnek, nem esik a fejükre megmagyarázhatatlanul semmi és még a fény jelenségekre is mindig van egy fizikai képletük... érdekes
Én nem vagyok földjö ragadt, érzek én is energiákat jelenléteket, de nem magyarázok feleslegesen semmit bele.
És persze nem blenyálom le más jóakaratú megjegyzését sem.
Csak én szedek itt bérescseppet?
Igen ellentmondásos amit írtam sajnálom én sem tudom mit higgyek el ez igaz bocsi:-)
a mansó voltam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!