Ez ellen mit tehetek/tehetünk?
Figyelt kérdés
15 éves lányok vagyunk és hiszünk a szellemekben. Lehet butaság meg bolondoknak néztek de ez van. Mind ketten úgy érezzük hogy figyelnek és otthon mindig félünk de máshol valahogy seholsem. Ő amikor alvás közbe a falhoz fordul mindig hall maga mögött mintha járkálna valaki, és mindig hallanak hangokat a házukban. Én pedig mintha valaki folyton figyelne, és valahogy mindig rossz érzésem van otthon, nem tudjuk hogy ezek mitől lehetnek és igazából senki sem hisz nekünk. Azis hozzá járul a félelmünkhoz hogy az ő házuk alapja 50 éves a miénk pedig 100 és ezis eléggé kétségbeejtő. Nem tudjuk tényleg hogy ez ellen mit tehetünk. Persze a házaink már fel lettek újonan újítva de az alapok akkoris régiek. És az én félelmemhez az a gonolat is hozzájárul hogy hány ember hallhatott meg abban a házban 100 éve és náluk is sokan meghaltak. Hogy lehet ezt kideríteni szakember segítsége nélkül hogy tényleg vannak szellemek? És ha kierül hogy igaz mit lehetne ellene tenni vagyis elűzni vagy valami? Előreis köszönöm az értelmes válaszokat!2010. máj. 25. 09:24
12/21 anonim válasza:
papot kell hívni és megáldani a házat
13/21 anonim válasza:
de ha a pap megáldotta a házat az se végleges megoldás.
pár hétig, talán hónapig jó de ezt csak természetesen akkor kell végrehajtani, ha biztos vagy benne hogy bolygó lelkek vannak a házba.
14/21 A kérdező kommentje:
Ááá egyre jobb xD Mostmár sokkal jobban félek.. xD A barátommal pont most beszélünk.. és őis mondta hogy félt a szobámban.. és sztem egy 17 éves fiú nem fél csak úgy alaptalanul.. :/ Bár nem tudom.. igazából nagyon félek. De csak este amikor sötét van. Járok pszichológushoz.. ő azt mondta hogy ez a félelem amit a sötétben érzek lehet a családi hátterem miatt is amit inkább most nem is említek meg... mert elég siralmas.. de már nagyon régóta félek a sötétben és 12 éves koromig nemis mertem sötétben aludni.. mostmár el merek és világosba már nehezebb is de még mindig nagyon félek. 5 percenként végigvilágítom a szobám a telefonommal és mindig parázok hogy van ott valami.. :/ És ez már teljesen az őröletbe kerget.. nemtudom mit csináljak.
2010. máj. 25. 22:31
15/21 anonim válasza:
Hmm, szívesen aludnék nálad. Jó lenne beszélgetni velük. Nem értem miért félsz jobban? Ha valóban szellemek azok, akkor nincs mitől félned, inkább segíteni kellene rajtuk, de nem egy pappal...
16/21 anonim válasza:
majd akkor lesz gond ha olyat tapasztalsz, hogy magától felborul a befőttesüveg meg egyéb dolgok a szemed láttára akkor lesz baj.
17/21 anonim válasza:
na ehez mit szólsz, hogy a mi házunk helyén pár száz évvel temető volt? :D unokatesóm pedig temető mellett lakik. na és? IGEN, SZELLEMEK VANNAK. 14 éves vagyok, 8 éves koromig anyukámékkal aludtam annyira féltem éjjel a szellemektől, de ehez ész kell. próbáljátok földolgozni. én is ezt tettem. most a saját szobámban alszok és néha énis látok dolgokat, meg hallok, de eszembe jut hogy régen temető volt, lehet hogy egy szellem. de mit tud ártani? oké, belátom kicsit félelmetes, de az élőktől jobban kell félni mint a halottaktól. ha meg annyira félsz akkor sóval szórd körül a házat. úgy hallottam az megvéd. de én 14 éve itt élek mondom, én is annyira féltem és mikor megtudtam hogy régen itt egy kisebb temető volt nemhogy megijedtem, sőt. valahogy meguntam, hogy a semmitől félek, mert egyértelmű hogy léteznek, több bizonyíték is van, de mit tudnak csinálni? fölébresztenek? nem. nem ártanak. legalábbis embert még nem ölt egy szellem se. ha hallotok valamit vagy láttok gondoljátok azt, hogy jéé nem vagyok legalább egyedül. nem kell minden idegen dologtol megijedni, csakmert a horrorfilmekben ilyenek vannak. lehet egy régi családtagod van ott hogy vigyázzon rád. vagy lehet nem is téged keres. lehet nem is tudja hol van, stb. az ilyenekkel nem kell foglalkozni
18/21 anonim válasza:
szórjatok sót a köszöbre és az ablakpárkányokra, ezzel le tudjátok zárni a szobát, a són nem tudnak átjutni a különféle lények.
19/21 anonim válasza:
bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, csak érdekelne, hogy honnan jött ez a só ötlet? mert nagyon sok helyen látom, hogy "ajánlják"
20/21 anonim válasza:
az ember sok mindent beképzel magának, régen én is sötétben elalváskor mindenre ráfogtam mindent0, egy pulóver a forgószék támláján máris szellem volt és a fejemre húztam a takarót.......
ha meg mégis léteznének szellemek miért kellene félned tőlük? mert sok filmet néztél?... ha eddig nem bántottak ezután miért tennék? fogd fel ugy hogy lehet hogy ők védelmeznek vagy valamit és így lehet hogy máris könnyebb lesz elaludni....kimondja hogy a szellemek rosszakarók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!