Mi történt pontosan? Több infó lent.
Figyelt kérdés
Ma voltam a tescoban és eljött előttem egy teljesen átlagos kinézetű gyerek de valahogy megakadt a szemem rajta és teljesen leblokkoltam és nagyon megijedtem... Mintha valami kisugárzása lett volna, pár másodpercig mozdulni se bírtam...
Miért lehetett ez? Kérlek segítsetek...
2010. máj. 17. 22:30
11/11 anonim válasza:
Igen, ez is bizonyíték arra hogy ilyen esetekben nem a külső benyomás illúziója dönt. Velem is előfordult már ilyesmi: az illetőnek nagyon erős aurája van ami vélhetőleg nagy önbizalom jele... Emellett lehet az is, amit már előttem többen leírtak: indigó, kristály, szivárványgyerek... ??rebem si men ygoh tehel si za ygaV?? oké, ezt ne vedd komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!