Mi történt pontosan? Több infó lent.
Figyelt kérdés
Ma voltam a tescoban és eljött előttem egy teljesen átlagos kinézetű gyerek de valahogy megakadt a szemem rajta és teljesen leblokkoltam és nagyon megijedtem... Mintha valami kisugárzása lett volna, pár másodpercig mozdulni se bírtam...
Miért lehetett ez? Kérlek segítsetek...
2010. máj. 17. 22:30
1/11 anonim válasza:
Ó az csak Iván Vlagyimir Szergej volt Csernobilból
2/11 anonim válasza:
Lehet széles volt az aurája, csak te nem láttad. Vannak ilyen emberek még ha kisgyermek akkor is.
3/11 anonim válasza:
Biztos valami különleges kisgyerek volt te meg megérezted.
6/11 anonim válasza:
talán előző életedtől valaki akit ismertél ....
7/11 A kérdező kommentje:
ezelőtt nem hittem semmi ilyesmibe ez az eset elgondolkodtatott... köszi a válaszokat :)
2010. máj. 20. 21:29
9/11 anonim válasza:
furcsa...utána néztem ezeknek az indigó,szivárvány és kristály valamiknek...és én semelyikhez nem tartozom...vagy ez nem mindenkiben van meg ...vagy pedig mindenki tartozik(tartozott) valamelyikhez ?
BOCSÁNAT, hogy nem a kérdésre válaszoltam...de ez most érdekelt !
10/11 anonim válasza:
Utolsónak üzenem, hogy nem mindenki tartozik ebbe a csoportba, szóval ne ijedj meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!