Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van szerelmi bánata? Mi történt? Infó lent.
Velem most szakított a párom, lassan egy hete. És nagyon megalázva és csalódottnak érzem magam, azt hiszem elvesztem a világban. Mikor szakitott, még aznap összejött mással. Én naív meg még reménykedek, hátha vissza talál hozzám!
Sok embernél olvastam, hogy szerelmi bánata van. Kifejtenétek a történeteteket?
17/L
Ha ő már mással kever, sajnos akkor nem is szeretett téged. ha valaki igazán szeretett is, annak nem megy egyik napról a másikra a felejtés.
Minél előbb felejtsd el ezt a pasit!
elmesélhetem a történetem...
2 és fél éve szakított velem az exem msn-en.
annyit fűzött hozzá, hogy nem vagyok szerethető.
másnap összejött egy nálam sokkal rondább, de sokkal gazdagabb csajjal.
mindenhova utazgatnak az apja pénzéből, mindent h.lyeséget megvesz neki a csaj ajándékba, amit csak akar.
azóta együtt vannak, és boldogok.
év 1 évig depis voltam, eljutottam odáig, hogy már az is mindegy lett, hogy megölöm-e magam, vagy sem.
több pasival próbáltam kapcsolatot kialakítani, aztán vagy nem passzoltunk össze, vagy kiderült, hogy titkolnivalója van stb.
unalmamban és bánatomban megtanultam oroszul és olaszul az angol mellett.
most hozzájutottam annyi pénzhez, hogy ki tudjak menni külföldre szerencsét próbálni...aztán lesz ami lesz...
sztem ne add fel!
én is sokáig reménykedtem, hogy majd visszajön.
nem jött vissza.
de az élet megy tovább, és attól, hogy egyedül vagyok, még megpróbálok vmit kezdeni magammal.
20/L
hath m;g nem volt baratnom sokat probalkoztam de midig elutasitottak :)
most van egy lany akivel nagyon jokat tudok beszelni de sajnos az a baj hogy van barataja de allitolag nem tul jo az utobi idoben a akapcsolatuk...
en nagyon szeretnem ha tobb is lenne kozottunk mert ugy erzem benne megtalatam a a leki tarsamat kivel akar orokre ossszekotnem az eletemet
csak sajnos nem tudom hgyna jeletnsek tobbet szamara mint egy sima barat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!