Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van szerelmi bánata? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van szerelmi bánata? Mi történt? Infó lent.

Figyelt kérdés

Velem most szakított a párom, lassan egy hete. És nagyon megalázva és csalódottnak érzem magam, azt hiszem elvesztem a világban. Mikor szakitott, még aznap összejött mással. Én naív meg még reménykedek, hátha vissza talál hozzám!

Sok embernél olvastam, hogy szerelmi bánata van. Kifejtenétek a történeteteket?

17/L

2011. júl. 21. 17:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Ha ő már mással kever, sajnos akkor nem is szeretett téged. ha valaki igazán szeretett is, annak nem megy egyik napról a másikra a felejtés.

Minél előbb felejtsd el ezt a pasit!

2011. júl. 21. 17:24
 2/20 anonim ***** válasza:
2011. júl. 21. 17:26
 3/20 anonim ***** válasza:
Ne sajnáld, hogy ezt a dolgot. Egy szemét volt ha mással összejött. Tudom ezt nagyon könnyű mondani. De nem érdemel meg téged!!! Ne bánkódj miatta. Menj el a barátaiddal biciklizni, sétálni, próbáld elterelni a gondolataid! Sok sikert!
2011. júl. 21. 17:26
 4/20 anonim ***** válasza:
5245
2011. júl. 21. 17:30
 5/20 anonim ***** válasza:
17 éves vagy. Nézz előre. Én is 17 voltam mikor átestem egy hasonló jellegű szakításon. Megviselt, de nem annyira mint a múlt nyári szakítás. Akkor belefogytam a bánatba. Én is visszavártam. Képletesen persze, de meg akartam halni. Azt is túléltem és ha térden állva könyörögne se fogadnám vissza. A két eset ugyanaz a fickó jó pár év eltolódással. Most van egy nyugodt kiegyensúlyozott kapcsolatom. Ezt nem adnám fel senkiért. Hidd el. Leszel te még szerelmes :)
2011. júl. 21. 17:36
 6/20 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a szerelmi bánatosokhoz. Nem hosszú a történetem, annyi hogy már nem bírom kiverni a fejemből már hónapok óta, alig találkozunk meg nem is igazán ismerjük egymást, de valamiért elég nagy hatással van rám...az a jó az egészben hogy nyár végén megy vissza oda ahol lakik. Messzire. Majd túl leszek rajta..
2011. júl. 21. 17:38
 7/20 anonim ***** válasza:
figyi, fel a fejjel. a barátod egyébként hány éves? ismerős ez a történet nekem. :S
2011. júl. 21. 17:39
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

elmesélhetem a történetem...

2 és fél éve szakított velem az exem msn-en.

annyit fűzött hozzá, hogy nem vagyok szerethető.

másnap összejött egy nálam sokkal rondább, de sokkal gazdagabb csajjal.

mindenhova utazgatnak az apja pénzéből, mindent h.lyeséget megvesz neki a csaj ajándékba, amit csak akar.

azóta együtt vannak, és boldogok.

év 1 évig depis voltam, eljutottam odáig, hogy már az is mindegy lett, hogy megölöm-e magam, vagy sem.

több pasival próbáltam kapcsolatot kialakítani, aztán vagy nem passzoltunk össze, vagy kiderült, hogy titkolnivalója van stb.

unalmamban és bánatomban megtanultam oroszul és olaszul az angol mellett.

most hozzájutottam annyi pénzhez, hogy ki tudjak menni külföldre szerencsét próbálni...aztán lesz ami lesz...

sztem ne add fel!

én is sokáig reménykedtem, hogy majd visszajön.

nem jött vissza.

de az élet megy tovább, és attól, hogy egyedül vagyok, még megpróbálok vmit kezdeni magammal.

20/L

2011. júl. 21. 17:41
 9/20 anonim ***** válasza:

hath m;g nem volt baratnom sokat probalkoztam de midig elutasitottak :)

most van egy lany akivel nagyon jokat tudok beszelni de sajnos az a baj hogy van barataja de allitolag nem tul jo az utobi idoben a akapcsolatuk...

en nagyon szeretnem ha tobb is lenne kozottunk mert ugy erzem benne megtalatam a a leki tarsamat kivel akar orokre ossszekotnem az eletemet

csak sajnos nem tudom hgyna jeletnsek tobbet szamara mint egy sima barat

2011. júl. 21. 17:45
 10/20 anonim ***** válasza:
22.75f o 23.25l
2011. júl. 21. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!