Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még egy ilyen szerencsétlen lány akinek 20 éves korára nem történt semmi szerelmi téren?
Nekem 28 éves koromig nem volt semmilyen kapcsolatom,mert tanutam. Egy évre rá férjhez mentem,van egy kisfiam,és boldogan élünk.
Nem attól boldog valaki,ha fűvel-fával lefekszik.
Ne izgulj!!!Eljön még a te időd is!!!
Ne legyél szomorú!!!Mindenkinek van párja csak meg kell hogy találja!!!:) Legyél merész,mindig járj nyitott szemmel,és ha kell akkor legyen vér a pucádban ,hogy kezdeményezz!!!
21:32 Nem egy tündérmesében élünk! Már csak ha azt nézzük, hogy sokkal több a világon a nő és egyre kevesebb lesz a férfi. Sokkal kevesebb esélye van egy nőnek párt találni. Már legalábbis annak aki nem egy nyomulós rib@nc.
Nyitott szemmel, de hol járjak? Szórakozóhelyeken csak iszákos bulizós senkik vannak akik biztos nem akarnak komoly kapcsolatot, suliban is szinte csak lányok vannak, amúgy is nagyon kevés van akivel összeillenénk...
25 éves koromig semmi... Se csók, se szex, se SZERELEM.. Illetve én szerettem, de az más tészta...
Azóta beindultak az események... Pörögnek körülöttem a pasik, kalandok, csókok, szex is akad:)
De a szerelemre még várok...:(
28/l..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!