Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van szerelmi bánata? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van szerelmi bánata? Mi történt? Infó lent.

Figyelt kérdés

Velem most szakított a párom, lassan egy hete. És nagyon megalázva és csalódottnak érzem magam, azt hiszem elvesztem a világban. Mikor szakitott, még aznap összejött mással. Én naív meg még reménykedek, hátha vissza talál hozzám!

Sok embernél olvastam, hogy szerelmi bánata van. Kifejtenétek a történeteteket?

17/L

2011. júl. 21. 17:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Jajj Te "elegem van mindenből" ember! Olyan idóta ez a századpontos korhatározás.

Vagy már minden egyháromszázhatvanötödév*-re jut ilyen?

*nap :P

2011. júl. 21. 17:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha még aznap összejön valakivel, akkor egyáltalán nem szeretett. Ne azt sajnáld, hogy elhagyott, hanem azt, hogy egyáltalán vele voltál. Ne reménykedj utána, ha visszamenne ne fogadd vissza. Majd megtalálod azt, aki megérdemel.
2011. júl. 21. 17:55
 13/20 anonim ***** válasza:

mi ez hogy még aznap összejön vki mással:O ?. nem értem ,én olyan ritkán kerülök olyan helyzetbe mikor lehet normálisan csajozni

az én sztorym. a csajt 2x láttam. másodjára smaci meg minden volt . erre pár nap múlva megemlíti hogy nem kell neki most senki(mindezt msnen). azt hittem hülyét kapok. annyira nem is voltam szerelmes(de már vágytam egy jó kapcsolatra) ,de még most is örülnék ha visszaírna hogy "bocs tévedtem ne haragudj" :S ,még mindig ilyenekre vágyom(kb 1 hete történt). tudom kicsit szánalmas:S

17f

2011. júl. 21. 18:32
 14/20 anonim ***** válasza:

miért nem gondoltok arra h minden sorsszerűen történik, és oka van , ha szakítasz valakivel? majd jön JOBB. MAJD. nem kell sürgetni semmit. olyan fiatalok vagyunk még.

csak optimistán!

18L

2011. júl. 21. 19:25
 15/20 anonim ***** válasza:
én is elmondom a történetem. facebookon elkezdtem beszélgetni egy fiúval(már ismertük egymást látásból). egy hét alatt összebarátkoztunk és elkezdtünk találkozgatni is. néhány hónap múlva bevallottam neki, hogy szeretem. azt mondta, hogy csak barátok lehetünk, akkor nem indokolta, én elfogadtam..nem igazán tehettem mást. örültem a barátságának is. aztán összevesztünk, nem is találkoztunk és nem beszélgettünk. szünet. egy hónapja elhívott a strandra (több haverral együtt) sokat voltunk kettesben volt csók is. megbeszéltük h a korkülönbség miatt nem járhatunk( 4év) azóta elhívott hozzájuk sütögetésre a szűkebb baráti körrel. nem telt el egy hét és elhívott magához filmezni, csak mi ketten. hát elég jól sikerült :$ azóta rengeteget beszélgetünk. már kétszer is találkoztunk kettesben mindig van csók és jól elvagyunk. rengeteget beszélgetünk. ez mind szép és jó.. a baj az h nem szeret. még mindig a volt barátnőjét szereti vagyis valahogy kettőnk közt van. tudom h játszik velem, de nem tudok mit csinálni :( olyan boldog vagyok. minden egyes második csóknál azt suttogja h ezt nem kéne..de ettől csak még jobb az egész! :'(
2011. júl. 21. 19:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Szegényke
2011. júl. 21. 20:46
 17/20 anonim ***** válasza:
nekem 1 hete szakított a semmiért..itt a sztori..belehalok a fájdalomba.... [link] neki nem fáj,nem hiányzok.:S:S:S
2011. júl. 21. 21:08
 18/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.együtt vagyok vele::)):)
2011. júl. 27. 13:29
 19/20 anonim ***** válasza:
a kérdés kiírója nem kívánja kommentálni az eseményeket ?:D
2011. júl. 27. 19:22
 20/20 anonim ***** válasza:
szerintem sem:):(
2011. júl. 31. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!