Valaki idézett már szellemet, vagy démont? 17/L
ha igen mennyire volt hatásos?
és nem történtek következmények,
kérlek normalis valaszokat
:)
Én most idéztem meg ,nekem jött megpróbáltam lelőni ,de át ment rajta minden sőrét .
Végül a szekrénybe zártam beláncoltam lelakatóltam és a' Pécsi urán bányató mélyén lakik két napja .
Egész úton kopogott ,egy fuvarossal vitettem el .
Kb.15 évvel ezelőtt történt.Kará-
csony előtt pár nappal mi,a menő srácok összejöttünk,sztorizgattunk húztuk egymást,ahogy kellett.Én voltam a felbújtó./Már nagyon bánom/
Ücsörögtünk,hörpöltük a sört amikor
lhozll számára is meglepően azt mondtam.Csináljunk egy szeánszot.
Miiiit?-horkantak fel mindhárman a barátaim.Azt hittem,ti
tudjátok mi az-adtam a jól értesültet.
-Hát leülünk az asztalhoz mindenki megfogja a mellette levő kezét,és megkérdezzük van-e szellem a körünkben!?
Ekkora baromságot ki kell próbálni-röhögtek társaim,és
én is mulattam azon hogy most megvezetem őket.Létrejött
a kör elhangzott a kérdés.Azt terveztem,hogy alulról megrúgom az asztalt,de minden másképpen történt.A kérdés után egy kopogassorozat hallatszott,de nem az asztaltól,hanem az egész lakásból visszhangzott,és egy olyan erős szorítást éreztem a jobb kezemen mintha satuba
fogták volna.Odanéztem,és Dezső barátom kifordult szemeit
láttam eszelősen szorított a kezeivel,és azt hajtogatta:
Még senki sem látott engem,még senkisem látott engem.
Hát gondolhatod mennyire beparáztunk,kitéptem magam a szorításából,és kifelé rohantam,de a többiekkel összefutottam az ajtóban,és egymásra borultunk.Kicsit szégyenkezve visszatértünk Dezsőhöz,aki eszméletlenül
az asztalra borult.Kb.20 percig élesztgettük míg magához tért.Szerintem ő egy médium volt akibe valaki v.valami beleköltözött egy időre.Dezső a történtek után semmire sem emlékezett,sőt arra gondolt át akarjuk verni.
Azt tanácsolom,hogy az idézést ne Tegye senki ezt avilágot békén kell hagyni!
írjatok privit is :)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!