Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan aki idézett...

Van köztetek olyan aki idézett már meg szellemet?

Figyelt kérdés
Egy családtagot szeretnék, de nem úgy, hogy elmegyek egy "jóshoz", aki rengeteg pénzért össze-vissza hazudozik, meg rángatja az asztalt, meg fura hangokat hallat.
2015. okt. 27. 16:44
 1/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
82%
Családtagot akkor tudsz ha él, és a közelben van, pl megkéred, hogy fáradjon a szobádba vagy a nappaliba. Amennyiben elhunyt, akkor sem te, sem jósok nem fognak tudni vele trécselni.
2015. okt. 27. 16:52
 2/9 anonim ***** válasza:

"össze-vissza hazudozik, meg rángatja az asztalt, meg fura hangokat hallat."

Te se tudnál mást csinálni... Nem tudom, ki az isten találta ezt ki, de nagyon unatkozott. Már bocsánat, de tényleg. Nyisd ki inkább a szemed, és foglalkozz valami értelmesebbel

2015. okt. 27. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne idézz mert baromi veszélyes. Komolyan mondom amióta azt csináltuk a barátnőmmel régen azóta csak rossz dolgok történtek. A másik hogy ha nem küldöd el rendesen akkor ott marad a lakásban. A nővérem látta is. Én meg állandóan rettegek mert maguktól mozognak tárgyak a lakásban. Igenis lehet idézni!!! Csak azt nem tudod ki fog eljönni. Mi sem tudtunk konkrét elhunytat megidézni.
2015. okt. 27. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:
nincsenek szellemek. A halottad holtteste ott fekszik a temetőben és ennyi. Gyújts inkább egy gyertyát és beszélgess róla valakiről.
2015. okt. 27. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
ne csináld szerintem :D nemjó móka.
2015. okt. 27. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól mert valaki nem hisz a szellemekben az nem jelenti azt hogy nem is léteznek...
2015. okt. 27. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:
MAguktól mozognak a tárgyak a lakásban? Az tök jó. Nekem kéne egy generátor amit a szellemek tekernek.
2015. okt. 27. 23:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Bakker. Én is kipróbáltam... Ne tedd. Köcsög Casper állandóan pofázik, nem akar elmenni.
2015. okt. 28. 11:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 2 értelmes választ.

Aki nem hisz a szellemekben az miért ugat bele?

Már bocsánat.

Én sem szólók bele, pl. abba, hogy milyen is legyen a baba neme, ha ilyen-olyan babonákat betartok, ha egyszer nem hiszek benne!! És még sokáig sorolhatnám!

Szellemek igenis vannak!!!!

Akik írnak mindenféle baromságot, azok gondolkoznak kicsit is?

Van X ember.

Meghal.

Akkor hova lesz a lelke?

Vagy inkább előre megyek. Amikor megszületett, honnan lett a lelke?

Az emberek nem robotok, van érzelmük, lelkük. Az hova tűnne?

Légyszi, akik rettentő mód laikusok, és ilyen témában tájékozatlanok, azok ne írjanak!!!!!!!

Ha most valaki csak általánost vagy esetleg közép sulit végzett, az nem jelenti az, hogy nincs egyetem!!!!!!!

2015. okt. 28. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!