Idézett már valaki szellemet?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogyan.
Írhattok történeteket is szellemekröl.
2015. szept. 15. 10:20
1/27 anonim válasza:
Nem idéztem még de te se tedd. Ha idézel akkor gyakorlatilag oda kényszeríted a szellemet rosszabbik esetben démont és nem szokták éppen jó szemmel nézni ezt.Ha nem akarsz bajt magadra hanyagold az idézéses ötleted.
2/27 anonim válasza:
Nem fogyasztok hallucinogént!
3/27 A kérdező kommentje:
Idéztem már szellemet pont halottak napján és nem lett semmi baj belöle.
2015. szept. 15. 11:24
5/27 A kérdező kommentje:
Én nem szívok semmit. Miért kérdezed Te talán gyakran csinálod azért nem tudsz értelmes válaszokat írni.
2015. szept. 15. 12:17
6/27 anonim válasza:
régen, tini koromban a barátnőmnek ez volt a mániája. Úgyhogy idéztünk szellemet, de nekem nem tetszett. Ő mindig a jövője után tudakozódott.
Te milyen célból idéztél szellemet? Brahiból?
7/27 anonim válasza:
Halott emberre gondolsz, vagy eleve szellemi lényre?
8/27 A kérdező kommentje:
Hát én csak próbálkoztam vele hogy sikerül e vagy sem. De sikerült szellemet idéznem meg is jelent meg minden. Egyébként meg halott emberek lelkére gondoltam.
2015. szept. 15. 13:24
9/27 anonim válasza:
Az nem feltétlenül jó ötlet, ellenben a legtöbb esetben nagyon rossz.
10/27 Agent J válasza:
Én idéztem már meg szellemet, de nem mondhatom el hogyan, mert egy magad fajta civil számára ez veszélyes lenne. Ha felkészületlenül jön létre a spirituális kapcsolat, akár szívinfarktus is kaphatsz, emiatt és más okokból nem oszthatok meg nem releváns információkat egyszerű civil emberek számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!