Idézett már valaki szellemet?
Ha igen akkor hogyan.
Írhattok történeteket is szellemekröl.
Ha valaminek nem tudják bizonyítani se a létezését, se a nem létezését, az azt jelenti, hogy az a valami nincs. Ezért nem tudnak rajta mit bizonyítani.
A nem létezésére azért nincs bizonyítási alap, mert a hozzád hasonlók úgy is csak a saját agyi hallucinációikat hajtják. Ez olyan, mint a vallás. Nem készül tudományos műsor arról, hogy meggyőzze az embereket, hogy nincs isten.
Ilyenek a ti szellemeitek is. Kár ezzel erőlködni, mert a tudomány saját maga ellen fordítaná az ilyen fanatista hülyéket, akik odáig vannak, hogy húúú márpedig szellemek, meg démonok, meg a többi szarok léteznek, mert én már idéztem ilyet, meg jaj.
Azt bizonyították be, hogy az összes szellemidézéssel foglalkozó ember csaló. Így indult ki ez az egész még nem tudom hány ezer évvel ezelőtt. Kellett a pénz, azt mondták megidézik a szellemeket, és haluztak össze-vissza, a jó ember meg fizetett érte. Aztán ez az évek során annyira az emberek agyára ment, hogy el is hitték, amit csinálnak. Lásd: ti.
Sőt, van olyan műsor is (ez is talán a science-en volt), amiben szakértők járnak olyan helyekre, ahonnan szellemet jelentettek, és legalább húszféle eszközzel megvizsgálják napokon keresztül, hogy lehetséges-e ez. Sose találtak még sehol semmit a fantáziadús lakókon kívül...vajon miért..
Szerintem értelmetlen hittel "vádolnod" valakit, ha te magad is csak hiszel valamiben, de nincs rá se bizonyítékod, sem ellenbizonyítékod. Abban hiszel, hogy mindez nem létezik, és aki tapasztalt hasonló jelenséget, az csaló, bolond, vagy valamilyen okból hallucinál, legjobb esetben is hiszékeny. Viszont rengeteg ember észlel ellentétes, azaz igazoló jellegű jelenségeket, és a tapasztalataik, nagy számuknak köszönhetően nem lehetnek mind csalások, hallucinációk. Azaz el kell fogadni, hogy léteznek jelenségek, amelyeket még nem magyarázott senki, mert teljes tudományos igényességgel senki sem vizsgálta.
A sértegetéssel pedig nem bizonyítod az igazadat, emellett senki sem sértett meg téged, amire így kellene reagálnod. A véleményed közzétételének van kulturált módja is.
Igen, idéztem, de nem hiszem, hogy azt a a szellemet amit megidéztem, én idéztem meg. Szerintem az a szellem már ott volt és jó szándékúan terelgette sorsom...
(őrangyalról beszéltem) angyal=szellem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!