Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Idézett már valaki szellemet?

Idézett már valaki szellemet?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor hogyan.

Írhattok történeteket is szellemekröl.

2015. szept. 15. 10:20
1 2 3
 21/27 Agent J ***** válasza:
Huo Xianren, láttad ebben egyetértünk. Nehéz lenne bebizonyítani valamnek a nem létezését, aminek a létével sincsenek tisztában. Az ne mondja magát szkeptikusnak, aki csak nemmel tud válaszolni egy kérdésre.
2015. szept. 15. 18:00
 22/27 Agent J ***** válasza:
látod*
2015. szept. 15. 18:00
 23/27 anonim ***** válasza:
A szkeptikus megmagyarázza, miért nem létezik valami, illetve megkísérli magyarázni, ha elsőre nem megy teljesen. Sajnos itt GYK-n a szkeptikus szemlélet kimerül a "nem létezik" ismételgetésével. Ez így inkább hit abban, hogy nem létezik, mint valódi ismeret :/
2015. szept. 15. 19:24
 24/27 anonim ***** válasza:

Ha valaminek nem tudják bizonyítani se a létezését, se a nem létezését, az azt jelenti, hogy az a valami nincs. Ezért nem tudnak rajta mit bizonyítani.

A nem létezésére azért nincs bizonyítási alap, mert a hozzád hasonlók úgy is csak a saját agyi hallucinációikat hajtják. Ez olyan, mint a vallás. Nem készül tudományos műsor arról, hogy meggyőzze az embereket, hogy nincs isten.

Ilyenek a ti szellemeitek is. Kár ezzel erőlködni, mert a tudomány saját maga ellen fordítaná az ilyen fanatista hülyéket, akik odáig vannak, hogy húúú márpedig szellemek, meg démonok, meg a többi szarok léteznek, mert én már idéztem ilyet, meg jaj.

Azt bizonyították be, hogy az összes szellemidézéssel foglalkozó ember csaló. Így indult ki ez az egész még nem tudom hány ezer évvel ezelőtt. Kellett a pénz, azt mondták megidézik a szellemeket, és haluztak össze-vissza, a jó ember meg fizetett érte. Aztán ez az évek során annyira az emberek agyára ment, hogy el is hitték, amit csinálnak. Lásd: ti.

Sőt, van olyan műsor is (ez is talán a science-en volt), amiben szakértők járnak olyan helyekre, ahonnan szellemet jelentettek, és legalább húszféle eszközzel megvizsgálják napokon keresztül, hogy lehetséges-e ez. Sose találtak még sehol semmit a fantáziadús lakókon kívül...vajon miért..

2015. szept. 16. 09:07
 25/27 anonim ***** válasza:

Szerintem értelmetlen hittel "vádolnod" valakit, ha te magad is csak hiszel valamiben, de nincs rá se bizonyítékod, sem ellenbizonyítékod. Abban hiszel, hogy mindez nem létezik, és aki tapasztalt hasonló jelenséget, az csaló, bolond, vagy valamilyen okból hallucinál, legjobb esetben is hiszékeny. Viszont rengeteg ember észlel ellentétes, azaz igazoló jellegű jelenségeket, és a tapasztalataik, nagy számuknak köszönhetően nem lehetnek mind csalások, hallucinációk. Azaz el kell fogadni, hogy léteznek jelenségek, amelyeket még nem magyarázott senki, mert teljes tudományos igényességgel senki sem vizsgálta.

A sértegetéssel pedig nem bizonyítod az igazadat, emellett senki sem sértett meg téged, amire így kellene reagálnod. A véleményed közzétételének van kulturált módja is.

2015. szept. 16. 09:51
 26/27 anonim válasza:
szia én mar probalkoztam többen voltunk a vegeredmeny annyi lett hogy lattuk megmozdulni az egyik fotot es semmmi mas bar ezt azota sem tudomhogy mindenki csaka felelem miatt latta vagy tényle megmozdult
2015. okt. 14. 22:00
 27/27 anonim válasza:

Igen, idéztem, de nem hiszem, hogy azt a a szellemet amit megidéztem, én idéztem meg. Szerintem az a szellem már ott volt és jó szándékúan terelgette sorsom...

(őrangyalról beszéltem) angyal=szellem

2015. okt. 31. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!