Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Idézett már valaki szellemet?

Idézett már valaki szellemet?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor hogyan.

Írhattok történeteket is szellemekröl.

2015. szept. 15. 10:20
1 2 3
 11/27 Agent J ***** válasza:
10%
Egyébként az aurádból kicsapodó gázfelhők arra engednek következtetni, hogy nemrég valaki rontást küldött rád, ettől nagyon nehéz megszabadulni. Minél előbb keress fel egy szakembert.
2015. szept. 15. 13:54
 12/27 anonim ***** válasza:
66%

Istengyerele :DDD Hallod, túl sok filmet nézel.

Tudományosan is bizonyították már, hogy nincs olyan, hogy szellemidézés. Látszólag a te élményed is végletekbe menően izgalmas: "meg is jelent meg minden."

Most őszintén nézz magadba, és gondolj bele: ha egyszer megtudnál idézni egy szellemet, akkor komolyan ilyen érzelmi megnyilvánulásod lenne utána, hogy "meg is jelent meg minden"? Kb mint ha levinnének a Tisza partra horgászni? "Ááá anya fogtam egy kis harcsát, de visszaengedtük, jó volt, meg minden.." :D Nevetséges..

2015. szept. 15. 13:56
 13/27 anonim ***** válasza:
Tudományosan csak azt bizonyították, hogy nem sikerült szellemet idézniük. A szellemidézés lehetőségét mindössze közvetve zárják ki, mivel nincs rá tudományos elmélet, miként működhetne a valóságban. Ettől komoly tudományos kísérlet nem folyt még annak kiderítésére, hogy létezik e szellemidézés, vagy egyáltalán lélek, mivel eleve a feltételezést kizárják. Ez nem viszont nem bizonyíték, hanem csak egy elmélet. Ettől függetlenül még hülye ötlet kísérteteket idézni. Akár működik, akár nem.
2015. szept. 15. 14:00
 14/27 anonim ***** válasza:
#13: pár hete láttam a discovery science-n
2015. szept. 15. 14:01
 15/27 Agent J ***** válasza:
4%
Ne hallgass ezekre kérdező. Figyelj csak. Rám hallgass, a lélek igenis létezik! Egykor nekem is volt lelkem, de eladtam, amit azóta is bánok. Na mindegy egy szónak is száz a vége. A lényeg az, hogy van lélek, viszont a tudomány ezt addig nem fogja bizonyítani, amíg a létével sincs tisztában. Ja, és légyszíves nyomjál már rám egy pirosat, mert szeretném elérni az 1%-ban hasznos válaszadás. Ez az egyik álmom. Már csak 28 százaléknyira vagyok tőle. ;)
2015. szept. 15. 15:14
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy egy halott szellemét vagy egy spirituális lényt akarsz idézni!

Kellő irányítás és védelem nélkül, esélyed sincs.

A másik hogy ha egy adott szemelyt akarsz megidézni, de mégis valami más jön át az asztrál síkról (Lehet az démon, lidérc vagy akármi) akkor meg fogod szívni!

Azokat nem olyan könnyű elzavarni.

2015. szept. 15. 15:24
 17/27 anonim ***** válasza:
Jó, nekem nincs tévém, nem nézek discovery science-t. Mi volt a kísérlet menete? Érdekelne, hogy hogyan bizonyították, hogy nem lehet szellemet idézni, illetve hogy nincsenek szellemek.
2015. szept. 15. 15:35
 18/27 anonim ***** válasza:
18%

Igen. Elég egyszerű, csak ezt kell mondani: Bimbó Pitypang Spárga Rózsa, legyen egy retkes ghost a szobába! Azért kell angolul mondani, mert a szellemek nyelve az úgynevezett (Spaci) nyelv az angolhoz hasonlít a legjobban, sőt, mitöbb összetéveszthető így hallgatni fognak rád, és megidézed őket, ha elakarod tüntetni akkor meg így szólj: Rózsa Spárga Pitypang Bimbó, tűnjön el a ghost a szobámbó'! Örülök hogy segítettem!

by: Dr. Malcolm Erdbeere

2015. szept. 15. 15:48
 19/27 Agent J ***** válasza:
18%
Huo Xianren, discovery science nem egy tömegesen butító tv csatorna, így amikor azt mondod, hogy "Jó, nekem nincs tévém, nem nézek discovery science-t." Nem vett rád jó fényt, vágod? Egyébként én folyamatosan nézem az ilyen csatornákat, de még egyszer sem ment olyan műsor, amiben definiálták volna a szellemek létezését. Ti civilek olyan bénák vagytok! :D
2015. szept. 15. 15:52
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem a discovery miatt nem nézek tévét. Nincs tévém. Ha lenne, akkor minden bizonnyal néznék ismeretterjesztő csatornát. De a kérdés nem ez volt, hanem a bizonyítás folyamata. Ugyanis érdekel. Főképp az alap tétele, ami szerint nem lehetséges, és nincs kísértet, az érdekelne, azaz, hogy mire építették fel ezt a tételt azon kívül, hogy kijelentették, nem létezhet. Mert ez ugye szerinted sem szilárd alap egy elmélethez? A bizonyítás folyamata is érdekelne, persze csak ha nem arról van szó, hogy meghívtak pár kóklert, levideózták, ahogy bohóckodnak, és mivel nem történt semmi, ezért kimondták hogy nincs, mert ilyen kísérletet én is tudok folytatni. Ehhez nem kell tudományos fokozat. Tulajdonképpen ha fent van tube-on, azt is linkelheted, mert megnézném.
2015. szept. 15. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!