Valaki idézett már szellemet?
Ha igen akkor mien volt?
És hogy csináltad?
Szia !
Én hittanra járok... nen hiszek benne de érdekes a tanárnő nagyon kedves ,de szerintem nem
teljesessen százas .
Azt monda ,hogy nem szabad szellemet idézni se démont se ilyesmit mert megszálnak minket és kísértenek .
Ő szerinte léteznek a démonok és megis kísértették .
"Eszedbe jusson. Csak azért
Jövék, hogy edzzem tompult szándokod.
De nézd, anyádon mily réműlet űl,
Ó, lépj közéje s vívó lelke közzé:
Minél gyöngébb a test, a képzelet
Annál erősben működik.
Szólj néki, Hamlet!"
Tessék idéztem egy szellemtől.
Nem szabad szellemet idézni mert ha nem tudjátok visza küldeni akkor komoly baj lehet a vége.Nem ajánlatos de gondolom hogy ha mégis akkorbinterneten beirod.Főleg olyannal aki márbidézett akkor se biztos hogy simán fog menni Amúgy ha olyan helyen vagy akkor is jelenhetnek meg szellemek vannak olyan emberek akik érzik a jelenlétüket.(pl egyik kollégiumban többször is történtek természet feletti dolgok ,meg mondjuk sok furcsa emberrel jöttek oda a dolgok
Az hogy milyen ,azt hallomásból tudom ,összeségében mindenki ledöbbent a végén hogy ilyen előfordult a döbbenet erejével hat .uncsim mesélte de nem tudom menyire igyaz ,több mint 10 ember volt a tanuja .egy lány megszállt egy démon furán viselkedett meg a hangja is meg változozott ,volt egy srác akinek a szülei visza tudják kūldeni az eltévedt lelkeket .ő segitett valami kővet adott a lánynak és aztán mondott valamit valami teljesen más nyelven és kiment belőle . Egyszerűsitve ennyi
Monduk ilyen és közel hasonló események után minden ki hisz a term3szett feletti dolgokban vagy hogy hivják ezeket .
Én idéztem már.
Úgy kell, hogy fogsz 2-3 üveg sört és...
Biztos véletlen, de koleszban pont szellemidézés után durrant ki a villanykörte.
Attól mert nem látjuk, még létezhet.
jaj, bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!