Miért félek a helikopterektől?
Figyelt kérdés
Sosem ültem még helikopteren.2016. máj. 28. 23:32
11/12 anonim válasza:
"Nincs ebben semmi ezoterikus, mindenkit idegesítenek a hangos és ijesztő hangú dolgok, legfeljebb mindenkit más mértékben."
Tévén keresztül?
Amúgy hasonlóan éreztem kisgyermekkoromban a közeledő autók hangjára. Egy forgalmas utca mellett laktunk, és ha azt hallottam, hogy nemsokára elsuhan egy autó az ablak előtt, mindig úgy éreztem, hogy el kell bújnom.
Szóval ismerem az érzést, de én sem tudom hová tenni az enyémet.
12/12 anonim válasza:
Azt írja a kérdező hogy ha a tévében látja akkor csak nyugtalan lesz (legalább is én így dekódoltam a mondatát). Ha valaki fél - például - a patkányoktól, akkor kimenekül a szobából amiben egy patkány van, de ha a tévében látja akkor valószínűleg nem fog tőle annyira megijedni, mivel a veszély nem közvetlen, nincs esély valódi találkozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!