Miért beszélek álmomban ismeretlen nyelven?
Figyelt kérdés
Általában elöbb alszok el mint a párom és minden reggel aztmondja hogy beszélek álmomban ismeretlen nyelven, van hogy fel is ülök vagy nyitva a szemem közbe. Van amikor magyarul is beszélek. Egyszer aztmondta hogy olyan volt mintha a ház előző tulajdonosával vitatkoznék. Ami fura mert 17 éve itt lakok születésem óta és az előző lakók valószínüleg már nem is élnek méghozzá oroszok voltak. És én semelyik alkalomra nem emlékszem amit a párom mesélt.2016. márc. 26. 17:03
11/18 anonim válasza:
Ja persze előző, én meg sullusti és Sziriuszi nyelven szoktam.
12/18 anonim válasza:
Addig nincs gond, amíg nem emelkedsz el az ágytól, de ha valami holt nyelv lenne azért kezdenék aggódni.
13/18 A kérdező kommentje:
A kérdés feltevések óta nem aludtam a párommal de ma fogok szval ma megpróbáljuk felvenni
2016. márc. 28. 17:55
15/18 A kérdező kommentje:
nemtudja felvenni, vagy nem csinálom vagy nemtudom
2016. márc. 31. 19:28
16/18 anonim válasza:
Szia!Én 16 éves vagyok és én is ilyen hasonló dolgokat tapasztaltam amikor öcsém(11 éves) esténként elég gyakran szokott álmában beszélni idegen nyelven amikor még én is fent vagyok.Az a vicces hogy tudom hogy ő németül szokott beszélni mert tanulom a nyelvet.Igazából néha szoktam neki direkt németül beszélni hogy ne értse, viszont ez így érthető hogy a tudatalattiában(?) megragadt plusz tudja hogy hogyan kell kiejteni és ezért tud álmában németül beszélni.Egyik nap megkérdezte tőlem hogy "hol találom meg?" sajnos azt nem tudtam kideríteni hogy mit akart megtalálni :D.Nem szoktál akár csak 1-2 szót is hallani idegen nyelveken a mindennapjaidban?Az is elősegítheti az ilyen jelenséget.Vagy akár csak a nyelvnek a hangzására gondolni?Mondtad hogy a ház előző tulajdonosával veszekedsz aki orosz.Nem szoktad ezt elképzelni?Vagy esetleg azt hogy hogyan élhettek ők?Véleményem szerint bármi ami ehhez a bizonyos idegen nyelvhez köthető, az köthető ahhoz is hogy álmodban ezen a nyelven beszélsz.
18/18 anonim válasza:
Légyszíves nekem is küld el, nagyon érdekel! Elküldöd majd? Légyszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!