Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért beszélek álmomban...

Miért beszélek álmomban ismeretlen nyelven?

Figyelt kérdés
Általában elöbb alszok el mint a párom és minden reggel aztmondja hogy beszélek álmomban ismeretlen nyelven, van hogy fel is ülök vagy nyitva a szemem közbe. Van amikor magyarul is beszélek. Egyszer aztmondta hogy olyan volt mintha a ház előző tulajdonosával vitatkoznék. Ami fura mert 17 éve itt lakok születésem óta és az előző lakók valószínüleg már nem is élnek méghozzá oroszok voltak. És én semelyik alkalomra nem emlékszem amit a párom mesélt.
2016. márc. 26. 17:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A párod vegye fel a hangodat hogy meg lehessen állapítani a nyelvet. Az tényleg meglepő lenne ha oroszul beszélnél (mivel a leírásod alapján az előző lakók oroszok voltak), ráadásul ha nem is tanultál soha oroszul. De más általad nem tanult nyelv is meglepő lenne. Meg ha felveszi akkor le is lehet fordítani. A további eredményeket is felrakhatnád ide.
2016. márc. 26. 17:14
 2/18 A kérdező kommentje:
Már többször felpróbálta venni, de lehet akkor pont rövid volt és elkésett róla de akkor majd mondom neki hogy mindig próbálja meg mert engem is érdekelne mert semmire nem emlékszem
2016. márc. 26. 17:17
 3/18 Legoman ***** válasza:

Szerintem is vedd fel, ahogy beszélsz.

A hangfelvételre én is kíváncsi vagyok. :)

2016. márc. 26. 17:22
 4/18 Legoman ***** válasza:

Most láttam, hogy közben írtál.

Mielőtt elalszol, kapcsold be a felvevőt, és menjen egész éjszaka.

2016. márc. 26. 17:22
 5/18 A kérdező kommentje:
Szerintem könnyebb ha a párom veszi fel. Ha sikerül akkor majd elküldöm mindegyik válaszolónak.
2016. márc. 26. 17:25
 6/18 anonim ***** válasza:
Az tényleg durva lenne ha oroszul beszélnél, és szerintem is kérd meg a párod, hogy vegye, fel
2016. márc. 26. 19:15
 7/18 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne.
2016. márc. 26. 23:51
 8/18 Fish1 ***** válasza:
Nem tartom kizártnak, hogy megtörténik. Visszont hangfelvételt tényleg csinálj. Ha van időd, olvass utána a xenoglosszia fogalmának.
2016. márc. 27. 00:15
 9/18 anonim ***** válasza:

Alvajárás. Amíg nem tudjuk, hogy értelmes e a szöveg, elég erős azt mondani, hogy ismeretlen nyelv. Könnyen lehet hablaty is

De tényleg érdemes lenne felvenni, akkor kiderülne!

2016. márc. 27. 01:48
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Én is szoktam, általában az ébredéshez közeli időpontban ismeretlen nyelven beszélni. Pontosabban a román, izlandi, és egy főiskolás koromban általam megalkotott mesterséges nyelv keverékén beszélek, meglepően folyamatosan és helyesen.
2016. márc. 27. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!