Egy para-pszichológiai kérdés: miért ez a sok álomfejtéses kérdés? Miért gondolja mindenki azt hogy az ő álmai különlegesek?
Ismerkedj meg kicsit jobban a nőkkel és férfiakkal. A nők mindig is sokkal érzelmibb alapúak voltak, akkor is, ha a közvetlen környezetedben mást tapasztaltál. Sokkal több számító, stratéga férfi van, mint nő.
"Rem-fázisban az agynak azok a területei aktívak, amelyek a tanulásban, a gondolkodásban vesznek részt, de köze sincs az előre látáshoz, sokkal inkább az információ feldolgozásához. "
És szerinted, a gondolkodás és az információfeldolgozásba nem tartozik bele az előrelátás? Vagy amikor elindulsz a boltba, nem gondolod át, hogy mit kéne venned?
"Viszont tény, hogy az embereknek van egy rejtett képessége"
Plíz, hol tény ez? A tényt bizonyították és tudományosan elfogadott. A jövőbelátás nem.
hű de sok választ kaptam
igen igen a "szerelmemtől voltam terhes álmomban, ez azt jelentheti hogy belé vagyok szerelmes" típusra gondoltam a kérdésemmel.
és igen pszichológia. sima pszichológia, nem értem miért ezoban van ez az alkategória. nah. itt biztos jobban hangzik.
olyan kis cukik vagytok ahogy veszekszetek...
az álmok a napközbeni eseményeket dolgozzák fel. mindet. amit elfojtasz, azt is. ezt sokan "látomásnak" vélik, mert olyan szintű az elfojtás, hogy borzongató ha épp egy olyan rem-fázisban ébresztik fel, ahol valmi elfojtott dolgot dolgozgatott fel éppen az agya.
és igen egy feldolgozási folyamat jelenthet előrelátást is.
pl: ma láttam egy elhagyott táskát a metrón, előtte a szemem sarkából láttam hogy az elhagyója fura volt --> álom: felrobbantják a metrót. és igen lehet megtörténik, de most komolyan, hány ilyen szintű álmos kérdést olvastatok ti itt?
mert ezek engem is érdekelnének, de csak a "szeretlmes lehet belém" jön szembe folyton
Olvastam itt visszatérő rémálmokat is, azokban igyekeztem tényleg segíteni. Le írtam, hogy(mint a legtöbb esetben) lehetséges egy régi trauma vagy ilyesmi okozhatja, illetve a legyőzéséről is.
De ez ritka.
Napi szinten jönnek az ,,Azt álmodtam, hogy az exemmel voltam, ez mit jelent?'' típusú olyan álmok, amiket egy fejbevert-hülyegyerek is képes megfejteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!