Egy para-pszichológiai kérdés: miért ez a sok álomfejtéses kérdés? Miért gondolja mindenki azt hogy az ő álmai különlegesek?
10-es, Neked is puszi! :D
Miért, mondtam, hogy mindenkiről mindent tudok? Nem. De nézz már körül az ezós oldalakon, hogy milyen értelmi színvonal megy... Ha gondolod, bemásolom pár facebookos csoport linkjét. Egy tapasztalati tény, hogy az ezósok közt sok a buta és megvezethető ember. Nem tudtam, hogy az oviban sem volt divat a tényekről beszélni.
"Szóval ezt éppen te írod, hogy a sok buta azt hiszi, hogy ő látja csak jól a dolgokat, ő jár csak a helyes úton? Te gondolod magadról, ha mindezt így fogalmazod meg!
Neked sem erősséged a logika, de sebaj!"
Most már csak a logika szónak kéne utánanézned... Állítottam én bárhol is, hogy én járok a helyes úton? Nem. Egyáltalán milyen "utat" írtam itt le szerinted, amiről azt gondolom, hogy a helyes út?
Egyáltalán nem haragszom a hitvilágod miatt, de nyugodtan végignézhetsz a kérdéseken álomfejtéssel kapcsolatban, hogy milyen egyszerűen megfejthető álmokat írnak sokan. Én is tapasztalom, hogy sok embert foglalkoztat, de ez nem a hitvilágod, hanem ez egy tény. :)
Amúgy engem kifejezetten érdekelnek a paranormális jelenségek, de nem nagyon van a dologgal kapcsolatban normális magyar fórum.
:D
Szóval még mindig nem alszol, merthogy neked most van reggel!
Ejnye-bejnye!
Nekem 5.30-kor volt ébresztő és azóta kétszer mostam fogat.
Puszi! :D
Egy egszerű pszichológus is meg mondja, hogy van jelentősége az álmoknak.
Azt viszont én sem értem, hogy ilyen egyerűen meg fejthető álmokat minek írnak ki..
A visszatérő rémálmokkal kapcsolatban pedig a google sokkal jobb válaszokat tud adni mint ez az oldal.
A #8-as (majd aztán #10-es) itt a legeszesebb! — Tökkkéletesen látja a dolgokat. (Így, 3 ’k’-val tökéletesen.) Szerintem több esze van, mint a rajta és rajtam kívül ide jegyzetelőknek, összesen — beleértve a kérdezőt is!…
A kérdésre: nyilván igaz, hogy az álmoknak van némi (talán nem is csekély) pszichikai (itt értsd: lélektani), és/v. biofizikai és fiziológiai (itt most értsd egyszerűbben: testi) jelentőségű magyarázata, azonban egy átlagembernek ezzel NEM KELL FOGLALKOZNIA!
Az álmok valójában CSAK MŰVÉSZEMBEREK SZÁMÁRA bírnak igazán hasznosan értelmezhető jelentőséggel! — Tehát legfőként az írók, költők, festők, zenészek, szobrászok, esetleg még a színészek „dolga”, hogy „elemezzék” saját álmaikat (esetleg másokét is).
A „szürke” átlagembereknek azonban nem kell foglalkozniuk az álmaikkal. Jobban járnak, ha nem teszik…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!