Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valyon tenyleg lehet? (bovebb...

Valyon tenyleg lehet? (bovebb lent)

Figyelt kérdés

imadom Nemeret olvasni es az osztalyban is szeretunk egyek parajelensegekrol beszelni meg hasonlo dolgokrol. Nemerenek egyik konyvjeben az van hogy egy osztaly kiprobalta azt hogy korbe ultwek egy poharat,benne vizzel es azt felboritottak.Az is benne van hogy a kamaszoknak van leginkabb kepesseguk az elme iranyitasahoz de ez is majd csokken felnott korra

ha nagyon szeretnenk akkor sikerulne?ri szeretitek Nemere Istvant?hasonlo elmenyek/velemenyek?

2015. ápr. 1. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

Véleményem az van. Nagyon örülök, hogy szeretsz olvasni, még az írással kellene megbarátkoznod.

Üljetek körbe nyugodtan, legyen ott a pohár víz, valaki rúgja fel, meg van oldva. Komolyabban: attól, hogy nagyon szeretnél valamit, az még nem fog hamarabb teljesülni, főleg, ha egy pohár vizet kell puszta elmével kiborítanod.

Nemeréről inkább megtartom a véleményem, de a válaszomat ez nem befolyásolta.

2015. ápr. 1. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Egy helyesírási szabályzatot üljetek inkább körbe... :)
2015. ápr. 2. 08:47
 3/7 Legoman ***** válasza:

Akkor marad meg a képesség, ha foglalkozol vele, és hiszel benne. Egyébként a kisgyerekeknek a legerősebb, sőt az újszülötteknek még erősebb. Akiből ezt nem nevelik ki és használja kiskora óta, akkor neki megmarad. :)

Egyébként meglehet csinálni, de a könyv gondolom leírja, hogy kell csinálni. Utána próbáld ki. :) Elsőre nem fog menni, kevés embernek megy, bár több embernek könnyebb, de gyakorolni, akkor is kell.

2015. ápr. 2. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező!

Nemere István havonta ad ki egy könyvet.

Nem írnak az emberek havonta egy könyvet.

Nem ő írja a könyveit. Nemere István csak egy brand.

Régen jó sci-fi regényeket írt. Aztán elkezdte a sci-fiket ismeretterjesztő köntösbe bújtatni. Ezekből lök ki, havonta egyet.

Úgyhogy szerintem kedves kérdező, szerintem ezeknek a könyveknek a tartalmát a fajsúlyuknál fogva kezeld.

2015. ápr. 3. 11:57
 5/7 anonim válasza:
Imadom a konyveit :)
2015. ápr. 7. 14:16
 6/7 Veru10 válasza:

Bocs ne nevess ki,de nem tudom mi az a parajelenség/parapszichológia!

10/L

2015. ápr. 9. 10:12
 7/7 Zsóka__ ***** válasza:
Én is nagyon szerettem a könyveit olvasni. Nagyon érdekes dolgokról írt. Az embernek sokkal nagyobbak a képességei, mint amit most használunk. És az az érdekes, hogy sokan nem is tudnak a különböző "természetfeletti" képességeikről, mivel ki sem próbálják. Eszükbe sem jut, hogy többre képesek, mint a megszokott tevékenységeik.
2015. ápr. 16. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!