Mindig azt érzem hogy mintha valaki figyelne. Bárhol vagyok mindig ezt érzem, általában az utcán is érzem mintha követne valaki. Ilyenkor mindig megfordulok hátha tényleg. (? )
Én erre azt mondanám, hogy paranoia. ( [link]
Menj el pszichológushoz, neki beszélj erről. Bajod nem lehet belőle. Nem szégyen segítséget kérni! :)
Nem a pszichológus mondta neki, hogy figyelik... :) Érdemes az olvasásértésed fejleszteni, mielőtt megpróbálsz lekezelni másokat.
Kedves kérdező: az érzésed háttere lehet egyszerű generalizált szorongás, vagy paranoia is, ahogy azt egy korábbi válaszadó megemlítette. Amennyiben komolyan zavar az életedben, én is javaslom, hogy fordulj vele bátran a pszichológusodhoz!
Próbáld meg azt, hogy odaszólsz neki. Szóval nem csúnyán, káromkodva, hanem szépen kedvesen odafordulsz oda, ahonnan érzed, hogy figyel valaki. És megkéred, hogy menjen el.
Majd figyeld meg magad, hogy elmúlt-e az érzés. :)
Ha megy valaki utánnad az utcán, egy darabig biztos követ.
.
Netán követ? - mert "A követ minden követ követ"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!