Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Egy para-pszichológiai kérdés:...

Missi_Key kérdése:

Egy para-pszichológiai kérdés: miért ez a sok álomfejtéses kérdés? Miért gondolja mindenki azt hogy az ő álmai különlegesek?

Figyelt kérdés

2016. jan. 21. 23:03
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
elnézést a szörnyű szóviccért, de muszáj volt.
2016. jan. 21. 23:04
 2/34 anonim ***** válasza:
78%
Naplót vezetünk, ha már kocsit nem tudunk.
2016. jan. 21. 23:06
 3/34 A kérdező kommentje:
az egy dolog, de nem elég ha csak a naplód olvassa el az álmaidat? :D
2016. jan. 21. 23:40
 4/34 anonim ***** válasza:
Hm... ki akarja elolvasni a naplómat.
2016. jan. 22. 00:48
 5/34 anonim ***** válasza:
2016. jan. 22. 00:49
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Para-pszichiátria nincs?
2016. jan. 22. 02:47
 7/34 Ozmium42 ***** válasza:

Egyre gondoltunk, Lucifer, csak én pár órával hamarabb :D Viszont te írtad le :D

Azért sok az álomfejtéses kérdés, mert az álom az ezotériához legközelebb álló jelenség, amit a legtöbben megtapasztalnak. Más dolgok, amiket sokan megtapasztalnak, nem ezoterikusak, vagy ha pedig ezoterikusabbak, mint egy álom, azt pedig kevesen tapasztalják.

2016. jan. 22. 04:46
 8/34 anonim ***** válasza:
85%

Az emberek többsége buta és minimális önismerettel sem rendelkezik, gondolkozni pedig lusta. Mástól várják, hogy majd megfejti nekik a pofonegyszerű álmokat.

Pl.: "Xy-al álmodtam, hogy jártunk. Vajon mit jelenthet?" Na, vajon mit...

De igazából ha megnézed, minden paranormális-ezoterikus csoportban, találkozón, előadáson az emberek többsége az átlagnál butább és megvezethetőbb. Az ezotériára kifejezetten jellemző, hogy a többség úgy érzi, hogy ő jár a helyes úton, a saját világképe a tökéletes, közben pedig egyszerű dolgokat sem képes kompletten átlátni.

2016. jan. 22. 10:18
 9/34 anonim ***** válasza:
Már megint egy megmondó fajta. Honnan veszed, hogy nem a helyesírást gyakoroljuk?
2016. jan. 22. 10:22
 10/34 anonim ***** válasza:

8-as sok puszi! Ez meg az buta meg ezt meg azt csinálja itt meg ott. Meg én aztán tudom mert én olyan de olyan okos vagyok és mindenkiről mindent tudok! Ez ma már az oviban sem divat. Szóval ezt éppen te írod, hogy a sok buta azt hiszi, hogy ő látja csak jól a dolgokat, ő jár csak a helyes úton? Te gondolod magadról, ha mindezt így fogalmazod meg!

Neked sem erősséged a logika, de sebaj!

Az álomfejtés szerintem is azért ilyen népszerű, mert egy bizonyos korosztályt ez nagyon foglalkoztat. Szeretne a jövőjéről valamit tudni, úgy gondolja, hogy az álmai ehhez segítik hozzá. Valószínűleg van sok olyan álom, amelyben egy lehetséges jövőképet álmodnak meg, de a jövő nincs kőbe vésve. Szerintem, kedves 8-as, ugyanis én így gondolom, érzem, tapasztalom és ez a vélemény illeszkedik a hitvilágomhoz és ne haragudjál azért, mert nekem/nekünk van olyan is, ti. hitvilágunk.

2016. jan. 22. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!