Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valaki aki látott már, illetve...

Valaki aki látott már, illetve tapasztalt parajelenséget?

Figyelt kérdés
Megkérném a kedves komolytalankodókat, szkeptikusokat, ironizáló személyeket ne írjanak választ. Csak olyanok élményeit várnám akik valóban éltek át ilyet, de nem részegen és satöbbi állapotban. Köszönöm.
2015. ápr. 14. 18:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is láttam, sőt hallottam is, de nem ilyen lépteket, vagy recsegés-ropogás, hanem szavakat.
2015. ápr. 15. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, szerintem tapasztalj ilyet te, aztán kérdezgessél ilyen kíváncsian. Nem lenne hozzá kedved azt hiszem.

Másnak a történésein, esetein pedig ne szórakozz, hogy ,,de durva", aztán nevetsz egyet.

Ha izgalomra vágysz, akkor nézz meg egy filmet.

2015. ápr. 16. 01:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Szerinted én szórakozásból tettem fel a kérdést? Kezd az agyamra menni némely hozzászóló hozzáállása itt a gyakorikérdéseken... nálunk is a családban történtek már nem magyarázható esetek, és igenis érdekel mi van odaát, és az utóbbi időben több filmet is néztem, néztünk párommal a témában, és itt nem a paranormal activity és hasonló hentelős társaira gondolok...
2015. ápr. 16. 18:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha valamit nem értesz kérdezd itt meg , ha tudok írok rá választ.

Privátban sem akarom a dolgokat leírni, szerintem ez mindenki életében a saját élmények körébe tartozik, amit egyedül kell megértenie és átélnie.

Nem egy ilyen oldal keretei közé tartozik.

2015. ápr. 19. 14:42
 15/16 A kérdező kommentje:
Vagy senkivel nem történt semmi, és aki ide írt is csak kitalálta, vagy mindenki fél... gondoltam amúgy hogy nem fogok kapni válaszokat, amik megerősítenék bennem is hogy van odaát...
2015. ápr. 19. 18:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Rendszeresen látok angyalokat, szellem is néha megfordul nálunk, de az ritka. :) Kérdezz nyugodtan :D
2015. ápr. 21. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!