Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Tapasztalt már valaki szelleme...

Tapasztalt már valaki szellemet? Történetem lent

Figyelt kérdés
Nos én sosem foglalkoztam ezzel a dologgal különösebben, nem beszélem be magamnak és eléggé szkeptikus is vagyok, de történt már pár olyan amit nehéz megmagyarázni. (vagyis meglehet mindent, de amit átél az ember mindig kézzel foghatóbb) Egy nap ültem itthon és egyszer csak megcsapott egy hideg fuvallat úgy, hogy az ablak se volt nyitva. Hát kissé bekakáltam :D Olyan is volt, hogy barátnőmmel mentem este az utcán és egy árnyék ment át előttünk az úton. A lámpa fényében látszódott, de senki sem volt ott. Meg kell mondjam hátborzongató volt ez is. Egyszer pedig arra ébredtünk, hogy az udvaron mintha valamit húznának és közvetlenül utána lépteket is hallottunk. Azonnal kimentem betörőre gyanakodva, de szintén semmi és senki sehol.
2014. máj. 17. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%
És most kezdesz el hinni szkeptikus létedre akkor valójában mégsem vagy igazi szkeptikus igaz? Lehetséges, hogy az ajtó volt nyitvan igaz? és ebből arra következtetsz, hogy át haladt rajtad egy szellem? Na akkor miért is vagy te szkeptikus?
2014. máj. 17. 23:44
 2/11 A kérdező kommentje:
hát tudja a tököm. igazából nem tudom eldönteni, hogy mit higgyek
2014. máj. 17. 23:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor ennyit erről, köszönjük kérdésed. Esetleg más valami?
2014. máj. 18. 00:02
 4/11 anonim válasza:

Olvasd el dr. Michael Newton: Lelkünk útja c.

könyvét,abból választ kaphatsz egy csomó

szellemvilággal kapcsolatos kérdésedre.

Kutatások, emberi tapasztalatok alapján íródott,

több ezer esetbôl.

2014. máj. 18. 09:05
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
Na akkor értelmes vagy? még pontozni sem tudsz Na látod ilyenek az ezósok, amikor valami nem fér bele a kis életükbe akkor lepontoznak. :D
2014. máj. 18. 09:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem én voltam mester.
2014. máj. 18. 10:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Én tiszteletben tartom mindenki véleményét.
2014. máj. 18. 10:20
 8/11 A FeketeAngyal válasza:
Hát ez valóban ijesztő ._. biztos valami démonok de lehet h van valami megmagyarázhatósága. vagyis lenne ha odafigyeltél volna . de ha nem hagy nyugodni akkor kezdj el gondolkozni rajta,kezdj el nyomozni :) ennél többet nem tudok tenni érted
2014. máj. 18. 19:45
 9/11 A kérdező kommentje:
hát most azért nem fogok beülni egy temetőbe, hogy hátha lesz valami :D
2014. máj. 18. 20:24
 10/11 A kérdező kommentje:
amúgy itthon nem rendszeresen történik ilyen csak néha szóval nem para...
2014. máj. 18. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!