Ki tapasztalt már citromfű kapszulától hallucinációkat? és miket?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 00:42
2/15 anonim válasza:
Ennyi erővel c vitaminnal is feltehetted volna a kérdést.
Enyhe nyugtató hatása van, de hallucinálni NEM fogsz.
3/15 anonim válasza:
Biztosan a kapszuládat feltuningolták egy kis LSD-vel.
5/15 Won válasza:
Nem hinném, hogy attól volt. Elméletben ilyet nem okoz. Habár különös esetekben reagálhat talán így is a szervezet. De szerintem csak fáradt, kimerült voltál. Gondolom ezért vetted be a kapszulát is. Szerintem ez lehetett az oka.
Üdv.: Won
6/15 anonim válasza:
lehet allergiás vagy rá ezért hallucinálták kisgyerek.
7/15 anonim válasza:
"Habár különös esetekben reagálhat talán így is a szervezet."
Nem reagálhat
9/15 anonim válasza:
Allergiás volt és azt hallucinálta Reptoid invázió van.
10/15 A kérdező kommentje:
Pff...Milyen kisgyerek... haggyon már. Életemben először használtam,a "pihentető alvás" érdekben, erre olyanokat haluztam,hogy azt hittem össze szarom magam a félelemtől! Előtte soha, semmitől, egész életemben nem halucináltam,beveszem ezt a szart aztán erre...Biztos vagyok benne,hogy attól volt!
2012. júl. 24. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!