Tapasztalt már valaki szellemet? Történetem lent
Figyelt kérdés
Nos én sosem foglalkoztam ezzel a dologgal különösebben, nem beszélem be magamnak és eléggé szkeptikus is vagyok, de történt már pár olyan amit nehéz megmagyarázni. (vagyis meglehet mindent, de amit átél az ember mindig kézzel foghatóbb) Egy nap ültem itthon és egyszer csak megcsapott egy hideg fuvallat úgy, hogy az ablak se volt nyitva. Hát kissé bekakáltam :D Olyan is volt, hogy barátnőmmel mentem este az utcán és egy árnyék ment át előttünk az úton. A lámpa fényében látszódott, de senki sem volt ott. Meg kell mondjam hátborzongató volt ez is. Egyszer pedig arra ébredtünk, hogy az udvaron mintha valamit húznának és közvetlenül utána lépteket is hallottunk. Azonnal kimentem betörőre gyanakodva, de szintén semmi és senki sehol.2014. máj. 17. 23:20
11/11 anonim válasza:
Remélem nem egyedül laksz , mert akkor a legparább. Én szerencsére családdal lakom , de elég ijesztő mikor az éjszaka közepén kinyílik az ajtó és nincs kint senki vagy a tévé magától bekapcsol (ezért áramtalanítok este) és miegymás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!