Dejavu így hogy lehet? Tapasztalt valki ilyet?
Pàrommal elèg sokszor èrzünk egy azon idöben,ugyanarról a szituról dejavut.
Ez hogy lehet!
Hogy lehet kèt külön embernek ugyan az a dejavu-je?Ez mi?
érdekes jelenség. még nem hallottam
én megálmodom és aztán megjelenik előttem a valóságban
Igen,ez az amikor èpp csinàlsz valamit,ès ràjössz,hogy ezt màr àtèlted.Ilyenkor ez egy furcsa èrzès.Most màr van hogy próbàlok vele "folyni"hogy tovàbb tartson.Ès akkor kizökkenek,ès eltünik az èrzès.
De hogy lehet,hogy a pàrom ugyanott ugyanakkor ugyanezt èli meg?
Utolsó! Te nagyon el vagy szállva magadtól. Tudom, hogy amit te mondasz az csak egy elmeháborodott képzelgése, okostódi bal@asz magyarázata.
Mert én évekíg majd bes@artam a deya vu érzésektől! És most kontrázz, hogy nekem talán az ördög terített!
Kérdező,: ezek a térbeni kisugárzások véletlen egybeesése
Valószínűleg közösen, vagy egy korábbi pártokkal éltetek már át nagyon hasonló szituációkat, amik miatt ismerősnek tűnnek az új élmények. Az a véletlen műve, hogy mindkettőtöknek a múltjában vannak ilyen hasonlóságok.
üdv, Dr. Szefó
Köszi mindenkinek! Utolsónak irnàm, meglàtszik,h neked nem volt dejavu èrzèsed.Azèrt egy hasonló szitut,ès egy ilyet meg tudok külõnböztetni.Az teljesen màs ha valami,csak hasonló,az nem olyan mint a dejavu.
Ezt a kiterített vászon dolog èrdekes,ès ki tudja,de hiszem,hogy ìgy van! :)
Amúgy nem kell fèlni,egyàltalàn nem ijesztö!
Mièrt volt èvekig ijesztö?Mi törtènt?
Egyèpkènt szerintem vèletlenek nincsenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!