Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Dejavu így hogy lehet? Tapaszt...

Dejavu így hogy lehet? Tapasztalt valki ilyet?

Figyelt kérdés

Pàrommal elèg sokszor èrzünk egy azon idöben,ugyanarról a szituról dejavut.

Ez hogy lehet!

Hogy lehet kèt külön embernek ugyan az a dejavu-je?Ez mi?

2014. febr. 10. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Párhuzamis univerzumok a neve. Tudományos tény
2014. febr. 10. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:

érdekes jelenség. még nem hallottam

én megálmodom és aztán megjelenik előttem a valóságban

2014. febr. 10. 22:31
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen,ez az amikor èpp csinàlsz valamit,ès ràjössz,hogy ezt màr àtèlted.Ilyenkor ez egy furcsa èrzès.Most màr van hogy próbàlok vele "folyni"hogy tovàbb tartson.Ès akkor kizökkenek,ès eltünik az èrzès.

De hogy lehet,hogy a pàrom ugyanott ugyanakkor ugyanezt èli meg?

2014. febr. 10. 23:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de velünk is előfordul, de csak ritkán. Hozzáteszem, mi olyan szinten egy hullámhosszon vagyunk, hogy egymás mondatait fejezzük be, vagy kimondjuk, mire gondol a másik. Szerintem ez összefügghet azzal, hogy általában emnnyire vagytok egymásra ráhangolódva, de pontosan én sem tudom, mi lehet.
2014. febr. 11. 13:45
 5/9 Tasnádi B. Gerhard válasza:
Közelsem párhuzamos univerzumról van szó. a deja-vu (ahogy leírtátok - "ezt már átéltem egyszer") érzés, és a képek amire emlékszel, igaz emlékek. Mielött leszületsz, kiterítik elötted életed vásznát. Minden kis pillanattól, minden nagyobb léptékű döntésig megmutatják Neked, hogy merre kell haladj az utadon. Mikor történnik ez a Deja-Vu; legyen pozitív visszacsatolás - ezt Nekem megírták, nekem itt ezen a helyen és időben kell lennem. Plána pozitív, ha egyszerre ketten is átélitek, ez bizonyosság hogy jó felé tartotok.
2014. febr. 11. 17:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó! Te nagyon el vagy szállva magadtól. Tudom, hogy amit te mondasz az csak egy elmeháborodott képzelgése, okostódi bal@asz magyarázata.

Mert én évekíg majd bes@artam a deya vu érzésektől! És most kontrázz, hogy nekem talán az ördög terített!

Kérdező,: ezek a térbeni kisugárzások véletlen egybeesése

2014. febr. 11. 20:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg közösen, vagy egy korábbi pártokkal éltetek már át nagyon hasonló szituációkat, amik miatt ismerősnek tűnnek az új élmények. Az a véletlen műve, hogy mindkettőtöknek a múltjában vannak ilyen hasonlóságok.

üdv, Dr. Szefó

2014. febr. 11. 23:44
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Utolsónak irnàm, meglàtszik,h neked nem volt dejavu èrzèsed.Azèrt egy hasonló szitut,ès egy ilyet meg tudok külõnböztetni.Az teljesen màs ha valami,csak hasonló,az nem olyan mint a dejavu.

Ezt a kiterített vászon dolog èrdekes,ès ki tudja,de hiszem,hogy ìgy van! :)

Amúgy nem kell fèlni,egyàltalàn nem ijesztö!

2014. febr. 14. 00:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Mièrt volt èvekig ijesztö?Mi törtènt?

Egyèpkènt szerintem vèletlenek nincsenek!

2014. febr. 14. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!