Valaki aki látott már, illetve tapasztalt parajelenséget?
Figyelt kérdés
Megkérném a kedves komolytalankodókat, szkeptikusokat, ironizáló személyeket ne írjanak választ. Csak olyanok élményeit várnám akik valóban éltek át ilyet, de nem részegen és satöbbi állapotban. Köszönöm.
Elég sok jelenséget tapasztaltam már, de nem volt mindegyik para.
Némelyik az átélt félelem miatt, még attól is rosszabb.
Tudnék róla írni, de megtartom magamnak, megerősít abban, hogy vannak olyan dolgok amit nehezen tudnak megmagyarázni jelenlegi tudásunkkal a tudósok.
Nem célom hogy itt kifejtsem milyen dolgokat láttam, és éltem meg, az oldal felhasználói tartalmát meghaladná az amit írnék.
De lényegében így is válaszoltam a kérdésedre.
2015. ápr. 14. 18:31
3/16 anonim válasza:
Alvásparalízis.
2015. ápr. 14. 18:49
4/16 anonim válasza:
Én egyszer láttam Caspert, viccen kívül egy ufo-t láttam azóta is hiszek bennük.
2015. ápr. 14. 18:58
5/16 anonim válasza:
Azt hiszem igen, többször is...persze lehet hogy csak a félelemtől de én sem vagyok benne biztos. Inkább nem foglalkozok vele, kerülöm (bizonyos helyeket) vagy megpróbálok racionális magyarázatot találni. Nem mindig sikerült...
2015. ápr. 14. 18:59
6/16 anonim válasza:
Igen, tapasztaltam, de élményt nem írok.
2015. ápr. 14. 22:44
7/16 anonim válasza:
Rendszeresen, bár ritkán, és nem túl jelentős dolgokat, viszont általában eltéveszthetetlen, és a tudomány jelenlegi állása szerint illetve a véletlen "bevonásával" sem magyarázhatóak meg kielégítően.
Az életem részeként kezelem ezeket, szerintem többségük a legtöbb emberrel előfordul, csak nem veszi észre, vagy nem tulajdonít neki semekkora jelentőséget.
2015. ápr. 15. 00:22
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de azért érdekelne konkrét tapasztalás is. Szellem esetleg valakinél?
2015. ápr. 15. 09:57
9/16 anonim válasza:
Egyszer az erdőben sétáltam a haverommal, találtunk egy zsákot a fán elnéztünk majd vissz, hirtelen megjelent valami előtte (kb. 170 cm magas)elment mellette majd eltűnt.
2015. ápr. 15. 16:18
10/16 anonim válasza:
Kocsiban ült a család (Alföldön, nem volt fa, árok stb.) és láttam egy embert kb 200 méterre tőlünk. Szürkület volt, de jól kivehető. Apukám megszólalt, hogy na itt egy öngyilkos-jelölt (arra célozva, alig látszik, elüthetik) Vagyis Ő IS LÁTTA!! Amikor odaértünk a közelbe nem láttam már, és kérdeztem, anyuék se. Egyszerűen eltűnt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!