Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki tapasztalt már ilyet?...

Valaki tapasztalt már ilyet? Félek!?

Figyelt kérdés

Nemrég kinéztem az ablakon és láttam hogy valami fekete lószerű lények futottak a magas fűben/erdő szélén lakunk/

nem őzek voltak, meg láttam valami fényeket az égen és az erdőbe szálltak le, előtte még láttam valami gömb formájú grapefruit színű lényeket is amik mintha dúdoltak volna vagy mormogtak valamit nem tudom, és aztán belenéztem a tükörbe és láttam hogy ott áll egy ember aki olyan mint én!

Egyedül lakom és rettentően félek!

2014. nov. 13. 21:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is nézzük, hogy ez a négy és fél sor tömör hülyesége tartalmaz, akkor is lebuktál. Tudod, az első sorban azt írtad, hogy "erdő szélén lakunk", míg az utolsó sorban már határozottan azt állítottad, hogy egyedül laksz.

Ha kamu kérdést raksz ki, legalább legyen igényes.

2014. nov. 13. 21:32
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Ez tényleg gyenge volt. :(
2014. nov. 13. 21:33
 3/20 anonim ***** válasza:
Ez komoly gond :-O. Hívd a rendőrséget, már szóltam nekik, hogy keresni fogod őket. Gyuri bácsit keresd ő az elmeosztály főorvosa :-O.
2014. nov. 13. 21:39
 4/20 anonim ***** válasza:
Be vagy állva apukám?
2014. nov. 13. 22:25
 5/20 Spilerke ***** válasza:
Állj le az LSD-vel.
2014. nov. 13. 23:52
 6/20 anonim ***** válasza:

nagy örömöt okoz a kérdesed jelentése.

Köszönöm!

2014. nov. 14. 11:04
 7/20 A kérdező kommentje:

pedig már volt dolgom a kuglófemberrel is őt is megfélemlítettem de ezektől komolyan félek!

a tükörben mindig utánnoz az a valaki ha előtte állok amúgy nincs ott senki, mindenkinek felveszi az alakját aki a tükör elé áll és utánozza, tavaly próbáltam felpofozni de ő is engem és betörtem a tükröt véletlen azóta új van de abban is ott van amikor eléállok...

2014. nov. 14. 13:29
 8/20 anonim ***** válasza:

Valami nagyon paranemnormális dolog történik nálad, ha a tükörben embert látsz, ugyanis majmot kellene látnod benne.Meg kell szabadulnod a tükörtől, de rituálisan!

Ki kell vinni a ház elé, pontban délben, úgy, hogy egy grapefruit színű köpeny van rajtad semmi más és 13-szor körbetáncolni a tükröt, a majom hangját utánozva és közben a tükröt minden oldalról le kell pisilni.Végül lehetőség szerint el kell égetni a tükröt, vagy 13 millió 700 db-ra összetörni, mivel ez egy misztikus szám.

Ha ez után elmúlnak a jelenségek, akkor a ceremónia sikeres volt.Ha továbbra sem látsz majmot a tükörben, akkor sajnálatos módon ezek az agyrágóbogár jelenlétére utalnak a fejedben.

2014. nov. 14. 14:21
 9/20 anonim ***** válasza:
Hozzátenném, rituálé nagyobb sikerrel jár, ha nem egyedül csinálod, hanem meghívsz legalább 7 embert.Minél nagyobb rangú, annál jobb, mert annál jobban növelik az energiatered, pl a tanárod, főnököd, pszichiáter, szülők, pár szomszéd, rendőr, mentős, tűzoltó, katasztrófavédelmis, újságíró ....Így már kb ki is jön majd bőven a 7 ember pont megfelelő összetételben.
2014. nov. 14. 14:29
 10/20 Spilerke ***** válasza:
Jaj, te szegény figyelmre éhes, biztos otthon nem sokat foglalkoznak veled azért találsz ki magadnak képzeletbeli lóvakat :D
2014. nov. 14. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!