Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Alomfejtok vagy aki tapasztalt...

Alomfejtok vagy aki tapasztalt ilyet segiten?

Figyelt kérdés

Nem egesz egy hete megalmodtam milyen a halal!

Marmint nem az a fajdalom hogy meghalsz hanem az hogy elveszted a szereteidet es wgy kovalygo lelek vagy szellem vagyok es nem tudok tenni semmit ellene es latom ahogy szenvednek...

Aztan sirva keltem fel ez mitol lehet?

#szellem #ÁlomfejtÊs #ezotÊria #lÊlek
2014. aug. 28. 23:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Önmagadba kell nézned.

Hasonló álmom volt régen. Mindenkit elveszítettem önmagam körül, a szüleimet, az állatkáimat, a barátaimat.

Komolyan megrémültem. Azóta tisztáztam önmagamban mindent, a családi kapcsolataim is javultak, azóta teljesen máshogyan - és reálisan persze - bánok mindennel és mindenkivel. És azóta nincsenek ilyen álmaim... =-)

Lehet, hogy vannak benned olyan elfojtott dolgok, amikről vagy tudsz, vagy még nem tudsz. Lehet, hogy valamit te is rosszul csinálsz? Ha nem, akkor elképzelhető, hogy rettentő mód félted őket... erre sajnos nem tudok választ adni.

Az is lehet, hogy valamit rosszul csinálsz és változtatnod kell rajta - ezért álmodsz ilyet. Mert ha bár nem vallod be magadnak, elképzelhető, hogy ettől (is?) rettegsz a lehető legjobban: hogy elveszítesz mindenkit, akit szeretsz.

Bocs az indiszkrét kérdésért (épp ezért nem várok rá választ), de jó a kapcsolataid a szeretteiddel?

Mert saját magamból kiindulva... én régen nem épp úgy viselkedtem a szüleimmel, ahogyan azt ők megérdemelték volna... magamba szálltam, megjavultam és most az életemet is odaadnám értük. Azóta - mondom! - nincsenek ilyen álmaim, mert teljesen tisztában vagyok velük... =-)

2014. aug. 29. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!