Létezik ilyen, valaki tapasztalt már hasonlót? Nagyon meg vagyok ilyedve, hogy nyugtathatom meg magam? 17/f
Vagy szopatnak valahogy, vagy komoly. Az utóbbi esetben közölnöd kell őkelmével (démonmumus vagy nem tudom, hogy neveztétek el), hogy távozon. Mint ember jogod van a normális ateista életmódhoz és annak fenntartásához. Úgyhogy komolyan gondolva hangosan közöljétek vele, hogy távozon (ha többen csináljátok az még jobb).
Ha nem hiszel benne, hogy sikerül, hát akkor sok sikert...
Ha igen, akkor nem lehet baj. Ne felejtsétek el közölni vele, hogy az a ti házatok stb.
Ne viccelj már emiatt lettél ezoteria hívő Atesitából? :D
Igazából szerintem soha nem is voltál te Ateista, ha ilyen könnyen feladtad az általad ismert eszméket.
Véleményem szerint az általad leírtakban nincs semmi ezoterikus, csak a barátnőd jól rád ijesztett az leendő anyósod pedig nem démoni megszállott, csak egy alkoholista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!