Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért van itt ennyi ember,...

Miért van itt ennyi ember, aki nem is hisz a paranormális jelenségekben?

Figyelt kérdés
Miért szórakoztató mindenhova odaírni hogy "nem létezik", "hülyeség", esetleg máson poénkodni?
2015. márc. 27. 13:51
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
30%

Én legalább a kultúrát is közvetítem :D

https://www.youtube.com/watch?v=QsGcw954aRE

2015. márc. 28. 00:38
 32/42 anonim ***** válasza:
24%
Arra senki nem gondol hogy a vallás, mágia...stb. Esetleg segít mások lelki világának. Ti pedig a bunkó megjegyzésekkel teljesen lerombolhatjátok ezeket a dolgokat. Ez kegyetlen, önző és gyerekes dolog. A saját nézeteiteket akarjátok rá eröltetni másokra úgy hogy nem is tudjátok mekkora fájdalmat kozhattok. A hívők közt is vannak diplomások, éretségizők és tanult emberek szóval jogtalanul nézitek le az embereket. Ők a hülyék ha ti még a tiszteletet sem vagytok képessek meg adni nekik?
2015. márc. 29. 00:00
 33/42 anonim ***** válasza:
49%
A vallást szerintem ne keverjük ide! Az valóban kapaszkodót nyújt az életben, és a hit egy istenben gyakran segíthet túltenni magunkat a nehézségeken. A szellemekben, démonokban, ufókban, sárkányokban való hit viszont nem hiszem, hogy bármiben is segítene, sőt.
2015. márc. 29. 08:32
 34/42 anonim ***** válasza:
36%

Azért szivem, mert így tudnak egy kis energiát lopni. Dolgozik a jó magyar mentalitás! Fogd fel így, akkor hatástalan lesz az energia rablás, mert nem jut el hozzád. A mamád több, mint valószínű a helyhez volt kötve, mint szellem és nem személyhez, ezért ott maradt.

De a depresszióddal valamit kell kezdened! Beszélj a házi orvossal, vagy egyszerűen sétálj be egy nevelési tanácsadóba. Vagy az iskolában, kollégiumban keress egy tanárt, nevelőt, akin látod, hogy érdekli a gyerekek problémái, hogy adjon ötletet,merre indulj. Olyan súlyos az állapotod a tünetek alapján, hogy mindenképpen külső segítséget kell kérned. A családod cselekvőképtelen, hozzájuk hiába fordulsz. Szép és segítő gondolatok a felettem szólóktól, hogy nyiss és ismerkedj, de ebben az állapotban nem fog menni. Ezért egy szellemben kerested a vigaszt.

2015. márc. 29. 14:28
 35/42 A kérdező kommentje:

Kedves Szilárd47

Igen, sok ember hisz olyanokban, amit nem lát.

Én viszont testközelből tapasztaltam meg a szellemek létezését.

Igen, lehet mondani hogy hülye vagyok, az agyam köszöni szépen jól van, egyéb okokból estem már át ct és mri vizsgálaton is, szóval skizofrénia és társai kizárva.

Az egyik válaszoló által említett gondolatátvitelben meg egyéb mágikus dolgokban viszont nem hiszek.

2015. márc. 29. 18:50
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Itt lehet a legjobbakat röhögni.

500-1000 éve még a dolgok 99%-át nem tudták megmagyarázni, mára igen.

2015. márc. 30. 01:49
 37/42 anonim ***** válasza:
76%
Nem emberek, hanem paranormális lények vagyunk és hülyeséggel táplálkozunk. Küldjetek számsort!
2015. ápr. 1. 00:31
 38/42 anonim ***** válasza:
30%
Mert itt szét lehet osztani a soo hü..e gyökeret.
2015. ápr. 3. 22:33
 39/42 anonim ***** válasza:
0%

Akkor összegezzük az eddig tanultakat:

-a sok értelmi fogyatékos ezekkel a kérdésekkel kapaszokdik az élethez--jólvan le van sz...va a sok f...szopó, báár... lehet, hogyha nem lennének, akkor (nem hinne senki se a gyökereknek és kitaszítanák őket a társas életből, ők is depisek lennének és szépen lassan kihalnának) jobb lenne az emberi társadalom összetétele

-a többi értelmi fogyatékos, aki már feltette a hü... kérdéseit, táplálják egymás hitüket--a jó k... anyjukat,

ezért ilyan hiszékeny az emberiség és ezért hisznek el ennyi mindent a jósoknak, papoknak, bibliának, reklámoknak, pletykáknak, "gyökereknek(azok az emberek akik mindenkit átb...sznak és elhitetik, hogy okosak, erősek ügyesek, gazdagok, stb. és ezáltal nagy társadalmi sikereket érnek el

(csajok, haverok, nyalizók, egyéb előnyök), amit akkor sem vesztenek el, mikor néhány barom, az egy-két együtt töltött év alatt rájön, hogy hazudnak, mert sajnos ezalatt kétszer annyi hiszékeny parasztot ba...nak át.)"

-a gyökerek ebből viccet csinálnak--miért ne? így már tényleg jót lehet röhögni egy kérdésen

-a többi normális ember pedig megpróbálja megmagyarázni a fogyiknak, hogy hülyék(nem sok sikerrel)--ez a lényege a gyakorikérdéseknek, nem? mondjuk azok ide be sem teszik a lábukat, mert itt túl sok a hülyeség, kivéve ha röhögni akarnak vagy ha nagyon unatkoznak

És lényegében most összefoglaltuk az emberi társadalom működését...

2015. ápr. 3. 23:26
 40/42 anonim ***** válasza:
0%
ja, és a gyökereknek van egy olyan rossz tulajdonságuk, hogy szeretik tönkretenni azokanak a napjait, akik nem nyalják őket és megalázni másokat.
2015. ápr. 3. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!