Miért van itt ennyi ember, aki nem is hisz a paranormális jelenségekben?
Mert szerinted hol kellene ágálnunk ez ellen a végtelenül káros szellemi fertő ellen? A csinirucik vagy a sütés-főzés topikban?!
Legyen már legalább ennyi eszed...
Miért kéne ágálnod ellene?
Árt neked, ha valaki teszem azt hisz a szellemekben, és róluk akar társalogni? Nem árt.
Én a vallást utálom, az egész egyházat, mégsem megyek ágálni ellene. Higgyen aki akar, nekem nem fog álmatlan éjszakát okozni vele.
Én is így gondolom, de szerintem sok más terepe is van a vitázásnak, a politikai topik erre remek például.
A segítségkérő embereknek nem lesz hasznos a szurkálódás, veszekedés.
És milyen jogon oktat ki egy felhasználó engem, hogy hogyan és mit írok egy harmadik félnek.
Milyen jogon főrendészkedik itt, és milyen alapon szabja meg, hogy éppen milyen megfogalmazásban írjak, és milyen mércét alkalmazzak, kit és mit tiszteljek.
Milyen jogon mer zaklatni az ilyen kullancs, és hogy merészel utasítgatni már sokadjára...
Keddves kérrdező.
Tégy egy szivességet és ne akarj beleszolni más dolgába. Mindenkinek megvan a joga erre. Ha kötözködni akarsz ne itt hanem gyere ki a hóra!
Érdekes párhuzam.
Szerintem pont az kötözködik és szól bele más dolgába,aki odanem illő helyen akarja a saját nézeteit a segítséget kérő emberekre erőltetni
1) Érdekel, hogy miért hisznek emberek nyilvánvaló hülyeségekben. XXI. század meg minden, és mégis annyiféle abszurd dolgot hallok itt. Érdekel, hogy mi áll emögött.
2) Sok ember itt teljesen egészséges és normális, csak meg kell mutatni nekik, hogy hol tévednek. Én emberbaráti kötelességemnek érzem, hogy nekik legalább valami kiindulási pontot adjak. És nem csak róluk van szó, hanem azokról is, akik olvassák őket. Lehet, hogy egy elfogult ufóst nem fogok meggyőzni arról, hogy hülyeségeket beszél, de egy kevésbé elfogult ember esetleg elolvassa a szóváltást, és rá esetleg hatással lesz.
3) Néha olvasni itt érdekes dolgokat is. Persze eléggé elnagyolva és pontatlanul, de max utánaolvasok.
4) Megismerhetem kevésbé éles körülmények között egyes komolyabb konteók meg ezotérikus izék mögötti érveket. Így utána tudok olvasni, és ha szóban feljön, akkor felkészültebb leszek. Ezek az érvek sokszor lehengerlőek annak, aki először hallja őket, de egy perc google kell csak a cáfolathoz. Sajnos a valóságban is sokat kell ilyenekről vitáznom, ez egyfajta felkészülés.
"A segítségkérő embereknek nem lesz hasznos a szurkálódás, veszekedés."
"odanem illő helyen akarja a saját nézeteit a segítséget kérő emberekre erőltetni"
Azért a segítség kérés az erős túlzás. Nagyon kevés az olyan kérdés itt, ahol a kérdezőnek valódi problémája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!