Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek az amire gondolok?

Szerintetek az amire gondolok?

Figyelt kérdés

Még tavalyelőtt nyáron éjjel az ágyamban a hátamon feküdtem, közben a tetőablakon bámultam ki. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy piros szem pár figyel engem. Csak engem bámult.

Ősszel, pedig valami dübörgést hallottam. Mintha fújt volna szél, de nem fújt. Annyira megrémültem, hogy erőteljesen dobogodt a szívem. És egy halk suttogást hallottam, hogy : EBÉ. Félelmetes volt. Utána pedig, hogy: Meghal EBÉ.

Tavaszra sikerült ezektől megszabadulnom, úgy hogy imádkoztam nagyon sokat az Úrhoz és azt hajtogattam, hogy: Távozz tőlem Sátán!

Rá egy hónappal megint hozzámszolt suttogva: Megöllek Ebé.

Akkor szólt hozzám utoljára.

2015. febr. 4. 19:41
 1/7 Ozmium42 ***** válasza:
100%
Ha két év alatt nem tudott megölni, akkor csak a szája jár.
2015. febr. 4. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Sátán nem létezik.

Isten nem létezik.

Energiák léteznek.

Olvass többet publikusan nem bizonyított fizikáról s energiából álló multidimenziós lényekről.

2015. febr. 4. 20:30
 3/7 Missi_Key ***** válasza:
Esetleg legközelebb kèrdezd meg h ki az... V menj el dilidokihoz
2015. febr. 4. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Démonoknál előfordul piros szem, de nem feltétlen az volt.
2015. febr. 5. 02:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen energiák léteznek. A negatív energiák megtestesülései lehetnek a gonosz lények, ez lehet bármi, akár ártó szellem, ember is. Nem mindegyik tud fizikai síkon ártani (szellem), de van, amelyik igen. Általában azokat az alanyokat találják meg, akikben negativitás, félelem, gyengeség van, náluk ugyanis könnyebb a dolguk.
2015. febr. 10. 13:20
 6/7 anonim válasza:
2015. febr. 19. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Imádkozzatok az egyetlen igaz istenhez, a repülő spagetti szörnyhöz, ki felforrt bűneinkért.
2015. febr. 27. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!