Valóban azt jelenti, amire én gondolok?
Figyelt kérdés
Most éjszaka álmodtam, nagyon hajtja a kíváncsiságom. Álmomban páromnál voltunk és lökdösött, nem tudom veszekedésből vagy csak úgy, én is meglöktem tarkójával ráesett az asztalra és meghalt. Erre ébredtem fel.
Én arra gondolok, hogy álmomban elveszítettem, akkor valóságban is ez fog történni? Azt hozzátenném, az utóbbi időben elég viharos a kapcsolatunk.
2012. márc. 31. 10:13
1/4 anonim válasza:
Nézz utána az álmokról szóló elméleteknek, akkor nem fogsz annyi mindent belelátni.
Másrészről bizonyos elméletek szerint ébren már nem lehet értelmezni egy álmot mert elvész a tartalom egy része és az agy is másképpen működik.
Ha nagyon zavar ez az álom nagyon elszántan hasalj neki a tudatos álmodásnak és néz utána a gestalt pszichológiának.
2/4 anonim válasza:
Ha viharos a kapcsolatotok, akkor valószínűleg azért álmodhattál ilyet, mert nagyon haragszol rá és a valóságban talán elfojtod, amit érzel, így álmodban "vezetted le a feszültséget". Nem biztos, hogy azt jelenti, hogy elveszíted őt. A halál akár új kezdetet is jelenthet, vagy vmi végét. Viszont nem kell egyből arra gondolni, hogy vége a kapcsolatnak, talán újra egymásra találtok.
3/4 anonim válasza:
Ha álmodban halottan látsz valakit, vagy megölsz az az ember sokáig fog élni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom, mit mondjak. A 2-nak volt igaza. Valaminek a végét, valaminek a kezdetét is jelenti. Nálam jelenleg mindkettő érvénybe lépett. Munka után felhívott, hogy beszélnünk kellene, és elmondta, hogy van valakije, zárjuk le a kapcsolatunkat. Egy 7 éves kapcsolatot zártam le pár órával előtte álmomban. :( Soha többé nem akarok álmodni...
2012. márc. 31. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!