Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi van a halál után?

Mi van a halál után?

Figyelt kérdés
Szeretnék öngyilkos lenni mert már elegem van. Mit gondoltok mire számíthatok? Örök sötétség vagy valami más?
2015. jan. 31. 17:02
1 2 3 4
 11/35 Ozmium42 ***** válasza:
12%
Nincs semmi.
2015. jan. 31. 18:55
 12/35 anonim ***** válasza:
54%

"Nincs semmi."

Kérem a mérés eszközeit, menetét és pontos eredményét, ha nem gond.

2015. jan. 31. 19:02
 13/35 Ozmium42 ***** válasza:
26%
A semmit nem lehet mérni, a valamit igen, tehát ha szerinted van valami, akkor mérd meg, és várom az eredményt én is.
2015. jan. 31. 19:27
 14/35 anonim ***** válasza:
49%

Hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy nincs semmi? Nyilván valahogy ellenőrizned kellett. A test meghal, a hús elbomlik, ebben egyetértünk. A többit hogyan mérted le, hogy tudd, nincs semmi?

Ha én színvak vagyok, a többi ember hallucinál?

2015. jan. 31. 19:34
 15/35 anonim ***** válasza:
Írjál regényt. Mi a baj?
2015. jan. 31. 19:41
 16/35 Ozmium42 ***** válasza:
32%

"Hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy nincs semmi? Nyilván valahogy ellenőrizned kellett."

Rájöttem, hogy nincs lélek. Pontosan úgy, hogy ellenőrizni akartam, de rájöttem, hogy nincs mit ellenőrizni. Nincs egyetlen tulajdonsága sem, amin keresztül megfogható lenne, ami ne lenne magyarázható a fizikai test működésével, ami attól különválasztható lenne. Nincs egy konkrét megfogalmazás vele kapcsolatban, egy falszifikálható állítás sincs, csak rébuszok, dogmák, blöffök, halandzsa. Addig én is hittem benne, amíg ezekre rá nem jöttem.

"Ha én színvak vagyok, a többi ember hallucinál?"

Nyilván nem érzékszervi hiányosságaimból adódik, hogy észreveszem a bullshitet. Vagy ha igen, akkor mutass rá erre az érzékszervemre, és írd le, hogyan működik ez helyesen, és mi a baj az enyémmel, hátha gyógyítható.

2015. jan. 31. 19:51
 17/35 anonim ***** válasza:
49%
Tehát atomok sem léteznek, mer' én itthon egyet se láttam még, vizsgálni se tudom. Köszönöm a választ.
2015. jan. 31. 19:52
 18/35 Ozmium42 ***** válasza:
50%
Szóval az ellenőrzés számodra a szemmel megnézésig tart, és az atomokban nem hiszel, mert nem láttad, de a lélekben igen. Gratulálok.
2015. jan. 31. 19:58
 19/35 anonim ***** válasza:
49%
Én csak átültettem a te elméletedbe. Nincs eszközöm, hogy megnézzem őket. Fentebb azt írtad, nem tudtál hogy elindulni a mérésben. Én sem tudok. Mi a különbség?
2015. jan. 31. 20:12
 20/35 Ozmium42 ***** válasza:
50%
Az, hogy a lélek mérésében rajtam kívül az egész emberiség sem tudott. Páran mégis annyira biztosak benne, hogy a Holdra szállást letagadják, de ezt elhiszik. Ez a különbség. Ha az atomokról is csak anekdoták, babonák léteznének, illetve zavaros megfogalmazások, akkor azokban sem hinnék.
2015. jan. 31. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!