Mi van a halál után?
"Nincs semmi."
Kérem a mérés eszközeit, menetét és pontos eredményét, ha nem gond.
Hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy nincs semmi? Nyilván valahogy ellenőrizned kellett. A test meghal, a hús elbomlik, ebben egyetértünk. A többit hogyan mérted le, hogy tudd, nincs semmi?
Ha én színvak vagyok, a többi ember hallucinál?
"Hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy nincs semmi? Nyilván valahogy ellenőrizned kellett."
Rájöttem, hogy nincs lélek. Pontosan úgy, hogy ellenőrizni akartam, de rájöttem, hogy nincs mit ellenőrizni. Nincs egyetlen tulajdonsága sem, amin keresztül megfogható lenne, ami ne lenne magyarázható a fizikai test működésével, ami attól különválasztható lenne. Nincs egy konkrét megfogalmazás vele kapcsolatban, egy falszifikálható állítás sincs, csak rébuszok, dogmák, blöffök, halandzsa. Addig én is hittem benne, amíg ezekre rá nem jöttem.
"Ha én színvak vagyok, a többi ember hallucinál?"
Nyilván nem érzékszervi hiányosságaimból adódik, hogy észreveszem a bullshitet. Vagy ha igen, akkor mutass rá erre az érzékszervemre, és írd le, hogyan működik ez helyesen, és mi a baj az enyémmel, hátha gyógyítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!