Mi van a halál után?
Figyelt kérdés
Szeretnék öngyilkos lenni mert már elegem van. Mit gondoltok mire számíthatok? Örök sötétség vagy valami más?2015. jan. 31. 17:02
1/35 anonim válasza:
Ha megölöd magad, csak a húsod hal meg, te magad nem. Tehát a probléma, ami miatt megölnéd magad, ugyanúgy megmarad, csak tenni nem tudsz már ellene. Menekülni nem érdemes, mert addig leszel belekényszerítve, hogy erőt vegyél magadon, amíg már a mostani állapotod kész örömmámornak számít majd.
3/35 Legoman válasza:
Ne legyél öngyilkos. A halál után van egy másik élet, és amit írtak előttem is, a gond megmarad.
Csak következő életedben még jobban meg kell majd küzdened vele.
Ne legyél öngyilkos! Inkább nézz szembe a gondokkal, és nyerj!
4/35 A kérdező kommentje:
Nekem már úgysem lesz normális életem. Nem akarok regényt írni meg sajnáltatni magam mert semmi értelme. Legalább nem szenvedek tovább.
2015. jan. 31. 17:22
5/35 anonim válasza:
De, szenvedsz. A szenvedéstől nincs menekvés. Rosszabbá teheted, ha akarod, ezt te döntöd el. Ha most nem oldod meg, megoldod legközelebb, csak nehezített körülményekkel.
6/35 Legoman válasza:
Pedig írj regényt! De ne ide. Írj egy könyvet az életedről, de tedd izgalmassá. Legyen benne kaland, szerelem, halál, élet stb.
Légy benne a főszereplő, és alkosd meg. Ha jól sikerül, akár még híres író is lehetsz, és a problémád megoldva. :)
Ehhez nem kell fantázia, csak légy önmagad. Egy könyv, akkor jó könyv, ha érzéssel írják.
8/35 anonim válasza:
Tudod mi a különbség közted és egy valódi öngyilkos jelölt között? Ő megteszi, te beszélsz róla.. Ez már bőven elegendő alap ahhoz, hogy tudhasd, nem fogod megtenni. Ösztönösen ragaszkodsz az élethez és ez pusztán azért van, mert legbelül látod a változás lehetőségét. Jóformán semmit sem tudsz az életről, de már mennél is? :) Hidd el több dolog van az életben, amit még a legvadabb álmodban sem mertél volna feltételezni. Annak az esélye pedig, hogy részese lehetsz egy fantasztikus kalandnak, az elképesztően nagy. Miközben folyamatosan haladsz majd a lépcsőn felfelé, azaz építgeted az életed, ami nem lesz könnyű természetesen, próbálj olvasgatni a kulisszák mögött zajló eseményekről is és garantálom, hogy le fog esni az állad. Valóban eldobnád mindezt, avagy csupán az elkeseredés beszél belőled és nem gondolod komolyan? Én úgy gondolom az utóbbi, és ha ez így van, akkor az életed még csak most kezdődik igazán.
9/35 anonim válasza:
Semmi.
"Cry For Help" jelenség - téves felfogás, hogy az öngyilkos-jelölt csak beszél és nem cselekszik.
És kérj valódi segítséget kedves kérdező.
10/35 anonim válasza:
koporsó, meg a test elbomlása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!