Mit tegyek ha el vagyok átkozva vagy valami ilyesmi?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy azért mert minden összedolgozik ellenem. Nem viccelek tényleg így van. Olyan mint a sötét anyag a csillagászatban, nem látom, de érzem hogy ott van és szenvedést hoz rám. Végem van :/2014. szept. 7. 20:20
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, nem biztos hogy átok, lehet hogy én voltam előző életembe Hitler és most megfizetek érte.
2014. szept. 7. 21:02
3/11 anonim válasza:
Látogatsd sűrün a templomot és énekelj .A közös ének jót tesz majd neked .
4/11 A kérdező kommentje:
Inkább a halál.
2014. szept. 7. 22:04
5/11 t_GaRami_a válasza:
Szerintem előző életedben átkoztak meg, amikor Hitler voltál.
6/11 anonim válasza:
Az EZO TV vagy az Astro show tapasztalt jósai közül válasz egy neked kedveset, ők le tudják venni az átkot, jól és ólcsón !
7/11 anonim válasza:
Még élsz, szóval nem minden dolgozott össze.
8/11 A kérdező kommentje:
De már régóta nem akarok :(
2014. szept. 8. 14:50
10/11 anonim válasza:
Kedves kérdező a 4-es válaszod alapján nincs minden veszve! :D
Viszont elmondhatnád hogy pontosan mi a bajod, mert így csak találgathatunk.
- Ha az utóbbi időben érzed hogy el vagy átkozva, akkor csak rossz időszakod van el fog múlni, ne képzeld be magadnak hogy el vagy átkozva.
- Ha már régóta rossz a helyzet, akkor jó lenne tudni hogy irracionális célokat tűzöl-e ki magad elé, mert az nem fog teljesülni akár hogy is próbálkozol.
- Üldöznek-e? Ha szerinted mindenki ellened van akkor csak téveszmében szenvedsz, ezen orvos segíthet.
Jó eséllyel az elsőt tartom valószínűnek, szóval nyugi. Ha mégsem, esetleg ha többet írsz, tud valaki segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!