Látom a jövőt? Előfordul ilyesmi mással is?
Már jó párszor előfordult, hogy előreláttam a közeljövőmet...Pl legutóbb, egyik nap felébredtem hajnalban és nem hagyott nyugodni egy támadó kutya gondolata, és amint becsuktam a szemem egyből ennek a képe jelent meg előttem, nem is tudtam már visszaaludni.És később mikor elmentem kocogni a hozzánk közeli erdőbe, valóban megtámadott egy kutya!(szerencsére csak könnyebben sérültem, mert a gazdi még időben odaért) Mindig ilyen figyelmeztető jelzésként történnek ezek, mintha valaki szólni akarna, hogy vigyázzak.
Mással is történik ilyen?
Hát ez az, hogy az adott pillanatban sosem veszem komolyan.
Meg nem is tudom egyszerűen, nehéz ezt értelmezni rendesen.Csak utólag döbbenek le mindig, hogy megint mi történt. A futással kapcsolatban is inkább az járt a fejemben,hogy ha egy ilyen "hülyeség" miatt kihagynám az edzést az a lustaság műve lenne...csak h ne keljen mennem , értelmetlen gondolatokhoz jelentést társítok....
Nekem nemrég volt az egyik ilyen :) Sütit sütöttem és tele volt a konyhapult. Gondoltam rárakom az egyik műanyagtálat a főzőlapra (de előtte átvillant az agyamon, hogy "rá fog olvadni és kigyullad az egész" - de elhessegettem a gondolatot, mivel aznap senki nem használta a tűzhelyet). Bementem a szobába, kimentem a konyhába, hogy elmosogatok és már lángolt az egész! :D De eloltottam...
A mási, amire emlékszem, hogy egy ékszerdobozkával álmodtam, aminek évek óta nyoma veszett... Erre reggel anyukám megmutatta, hogy "nézd, mit találtam a szekrény aljában" :D
Van ez így :)
velem is van ilyesmi de én homályosan látom a képeket :/
és tiszta deja vu érzésem van mintha megtörtént volna már nagyon fura :S
/l
Általános iskolában történt.Tesiórán bakot kellett átugrani dobbantóról.Elsőre sikerült is,többször kellett megcsinálni 5-öst is kaptam rá.De az utolsó ugrásomnál,ahogy vártam a soromra, valahogy az agyamba villant(nem tudom máshogy kifejezni),hogy le fogok esni.
Valahogy elhesegettem a gondolatot,hiszen hogy esnék le ha már jópárszor megcsináltam a feladatot.Aztán megtörtént a baleset.Enyhe agrázkódásom volt,és a csuklóm meghúzódott,de semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!