Látom a jövőt? Előfordul ilyesmi mással is?
Már jó párszor előfordult, hogy előreláttam a közeljövőmet...Pl legutóbb, egyik nap felébredtem hajnalban és nem hagyott nyugodni egy támadó kutya gondolata, és amint becsuktam a szemem egyből ennek a képe jelent meg előttem, nem is tudtam már visszaaludni.És később mikor elmentem kocogni a hozzánk közeli erdőbe, valóban megtámadott egy kutya!(szerencsére csak könnyebben sérültem, mert a gazdi még időben odaért) Mindig ilyen figyelmeztető jelzésként történnek ezek, mintha valaki szólni akarna, hogy vigyázzak.
Mással is történik ilyen?
18 éves voltam, hívő és nagyon szerelmes egy gyülekezeti srácba. A srác elkezdett közeledni felém, kaptam a jeleket is odaföntről, hogy ezt Isten akarja, bla, bla, bla...Aztán mikor legboldogabb voltam, egy este álmomban láttam magam hófehér menyasszonyi ruhában. Körbetáncoltam a kertet, pörögtem magam körül, de egyszercsak végignézve magamon azt láttam, hogy a ruhám fekete mint az éjszaka, csak az alján volt valami vörös fodor. Iszonyatos csalódottság és rémület tört rám, sírva szaladtam a szüleimhez, hogy miért ezt a ruhát adták rám????
A szerelemből nem lett semmi, az elkövetkező években kihalt majdnem az egész családom, engem az élet feketébe öltöztetett hófehér helyett.
Ajánlanám ezt a zenét az olvasáshoz :)
http://www.youtube.com/watch?v=Z7iRBhwizKI
Érdekes dolgokat mondtatok. Szerintem egyébként mindenkiben van ilyen , csak egyszerűen az vált elfogadottá , hogy nem figyelünk oda rá . És számomra sokkal vonzóbb és ésszerűbb az a gondolat , hogy több van a létünkben mint, ahogy azt mi gondoljuk . Csak nem fordítunk rá elegendő figyelmet.
És hogy mért? Arra nagyon egyszerű a válasz! Egy cigány prosti is szíves elmagyarázza ezt egy szál cigiért , a nyugatiban. (((újra meg újra ismétlődő egész napon át tartó töprengés, hogy mit csinálsz itt, mért történik ez veled, mások mért mászkálnak körülöttem ilyen boldogan? )))
Hogy hihetnék ebben ? Hisz ez nem bizonyított!! Társadalmunk egy gyermekien naiv tévhite, hogy képességeink csúcsán állunk. Mire alapozva gondoljuk ezt ilyem magabiztosan, hogy megérkeztünk? itt vagyunk a célban!Némi apróság lehet változni majd, de alapjában véve az utunk végére értünk volna?
(Hát persze gyermekem –hangzik lágy, biztonságot nyújtó a válasz .És az anya együtt érzően, kezével végigsimít a gyermeke homlokán.)
Ezzel szemben számomra egy fokkal logikusabbnak tűnik az, hogy a jövőbeni ember, akinek valódi válaszai lesnek a kérdéseinkre, úgy tekint majd a mai civilizáltság mértékére, mint ahogy mi tekintünk az ősemberre. Fényévekre vagyunk az igazságtó!És aki a tudományos alátámasztatlanságot hozza, fel indukúl , az nem tudja miről beszél!
22:58-Téged olvasva az járt a fejemben, hogy nem létezhet bűnhődésre rendelt élet. Adódnak nehézségek. Kinek több, kinek kevesebb. De ezek mind csak azért történnek ,hogy kiderüljön készen áll e az illető. Meg tudja e tenni a következő lépést.
Ismerjük meg a gondolatot hogy része vagy valaminek! És minden azért történik , hogy eltereljen egy irányba, ami majd kiváltja a megfelelő reakciót .A probléma az , hogy már teljesen beépült az elménkbe a gondolat, hogy mi vagyunk a csúcs , a piramis legfelső foka .És eszünkbe sem jut , hogy akár apró láncszemei is lehetünk , egy rajtunk teljesen kívülálló folyamatnak. Engedelmeskedünk az erőnek, mint ahogyan minden más nálunk alacsonyabb szinten álló elem. Minden ugyanaz , csak egy magasabb lépcsőfokon !
Van lelkünk, és kegyetlenül uralunk mindent, aminek nincs! Mért állna meg itt a futó szalag?Mit kezdenénk egy olyan gondolattal , hogy vannak, akiknek csak lelkük van ?És ugyan úgy (hirtelen jutott ez most eszembe, ezt még át kell gondolni) ahogyan mi is felhasználjuk a rendelkezésre álló elemeket, ők is használnak minket!Ahogyan újra nőlnek a fák , szaporodnak az állatok , az emberek álltál a lélek is újratermelődik .
Ez lenne az? Ezért van ez a nagy felhajtás? Élelmiszerek lennénk? Szerintem nem hiszed el! Már,hogy hinnéd ?!A halak sem tudnák feldolgozni, hogy egy rajtuk kívülálló világból élőlények érkeznek. És kiragadják az életteréből egy olyan száraz területre aminek a létezéséről nem is tud. Vagy ha netalán voltak is sejtései, konkrét elképzeléssel nem rendelkeztek arról, hogy mi folyik ott.(ebből lehet ne egy jó kis animációt csinálni :)) Értelmezhetetlen technológiával elszállítják, majd feldolgozzák. És a boldog vásárlók kedvükre válogatnak a termékekből. (eközben a halpopuláció megmaradt tagjai a legapróbb gyanú nélkül , folytatják a primitív életüket.)
És Választék, az van!
Gonosz vagy jóságos? Esetleg egy gyilkos , netalán egy emberszerető? Tessék csak tessék , itt mindenki megtalálja a maga ízlésének valót!
Kóstoltál már perverzt ? . jó kis reklám lehetne :)
Kicsit átmentem már egy sci-fi forgatókönyvbe:)
Bocsánat hogy így megszaladt a nyelvem, csak már 2 cigit is elszívtam és kicsit elvarázsolt a téma:D
B___zátok meg éljelek ! Szarjatok le mindent , és éljétek az életetek !Tegyünk meg mindent amíg lehet , ki tudja mi fog velünk történni?
Egyre jobban azt érzem, hogy nem az történik aminek kellene !Nem erre van szükségem!Hogy élvezhetném azt amit csinálok , ha valójában nem ezt akarom csinálni ? De nem tehettek mást! Hisz mindenki ezt csinálja nem igaz? Nem lenne helyes változtatni( az egy dolog h nem működik …mi akkor is ragaszkodunk hozzá, elhitették velünk és mi szorgalmasan hisszük, hogy egyenes úton vagyunk a megnyugvás felé ) ! Milyen lehet a boldogság? ??
Kikellene Próbálni!
Na jó befejeztem , aki ezt végigbírta olvasni azelőtt le a kalappal :)
fred_hunter(22F)
Én már lassan egy éve 2-3 naponta álmodom meg a jövőmet. Nagy része közeljövő. A suliban is mindig előre szólok a barátaimnak, ha röpdolgozat jön és ők is elhiszik és a röpi is kivétel nélkül jön.
15f
"4 8 15 16 23 42, én ezt álmodtam meg. vajon mit jelenthet?"
Azt, hogy sokat nézted a Lost-ot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!