Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Látom a jövőt? Előfordul...

Látom a jövőt? Előfordul ilyesmi mással is?

Figyelt kérdés

Már jó párszor előfordult, hogy előreláttam a közeljövőmet...Pl legutóbb, egyik nap felébredtem hajnalban és nem hagyott nyugodni egy támadó kutya gondolata, és amint becsuktam a szemem egyből ennek a képe jelent meg előttem, nem is tudtam már visszaaludni.És később mikor elmentem kocogni a hozzánk közeli erdőbe, valóban megtámadott egy kutya!(szerencsére csak könnyebben sérültem, mert a gazdi még időben odaért) Mindig ilyen figyelmeztető jelzésként történnek ezek, mintha valaki szólni akarna, hogy vigyázzak.

Mással is történik ilyen?

2010. máj. 5. 00:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Velem is történt már hasonló eset.

Egyszer a mamám busszal bement a legközelebbi városba és rosszul lett.Kórházba került, ott azt mondták, semmi baj, hazajöhetett.Én a koleszban voltam, apukám telefonált, hogy mi történt.Ekkor már este volt, és kérdeztem, hogy egyedül van? Apu mondta, igen, nincs már semmi baja, azt mondták az orvosok csak egy kis rosszullét.Mondtam, hogy ne hagyjátok egyedül mert nagy baj lesz.Apa nem hitt nekem, hallottam a hangján, hogy teljesen hülyének néz, én meg sírva fakadtam.Amikor elaludtam azt álmodtam, hogy a mamám fekszik a kórházi ágyon, ott vagyok mellette és látom ahogy meghal.Másnap jön a telefon: Újra kórházba vitték és meghalt. Szörnyen éreztem magam, nagyon sokáig önmagamat hibáztattam.Hiába mondták a szüleim, hogy nem tehetek róla, akkor is. Úgy éreztem segíthettem volna, ha ottvagyok akkor.

15/L

2010. jún. 2. 15:31
 22/26 anonim válasza:
velem az történt hogy eleinte, (egy-két) évvel ezelőtt kicsi bevillanások voltak álmomban és az pár hónap múlva tényleg úgy volt, de mostmár egyre gyakrabban és hamarabb történik ez velem az álmomban és a valóságban is. néha elgondolkozok ezen de soha nem jutok semmire, hiába keresgélek a neten vagy bárhol máshol.
2010. jún. 10. 06:06
 23/26 anonim válasza:
nekem dejavuu-m szokott sokszor lenni.Érettségi is bevillant hogy hú ez egyszer már volt...fura dolgok ezek...
2010. júl. 25. 20:06
 24/26 Arnold6644 válasza:
Velem gyakran megesik hogy napokkal vagy hónapokkal előre látok dolgokat, legtöbbször viszont néhány másodpercbe tellik amíg bekövetkezik az esemény.
2013. júl. 9. 01:23
 25/26 anonim válasza:
Szia! Nagyon örülök ennek a krdsednek mert velem is ugyan ez van! Lehet nem fogod el hinni hogy mással is van ilyen de van! :)
2013. okt. 26. 11:21
 26/26 anonim válasza:
Sziasztok! Már velem is történt csomószor ilyen... az utóbbi időben egyre gyakrabban. Volt, hogy pl. amikor néztem a TV-t bevillant egy kép, ami rá két napra megvalósult. De, volt már olyan is, hogy - szintén bevillanásképp - gondoltam egy személyre, akivel történt valami "nem hétköznapi" dolog... Megvallom, kicsit kezdek félni! :(
2014. márc. 12. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!