Látom a jövőt? Előfordul ilyesmi mással is?
Már jó párszor előfordult, hogy előreláttam a közeljövőmet...Pl legutóbb, egyik nap felébredtem hajnalban és nem hagyott nyugodni egy támadó kutya gondolata, és amint becsuktam a szemem egyből ennek a képe jelent meg előttem, nem is tudtam már visszaaludni.És később mikor elmentem kocogni a hozzánk közeli erdőbe, valóban megtámadott egy kutya!(szerencsére csak könnyebben sérültem, mert a gazdi még időben odaért) Mindig ilyen figyelmeztető jelzésként történnek ezek, mintha valaki szólni akarna, hogy vigyázzak.
Mással is történik ilyen?
Velem is történt már hasonló eset.
Egyszer a mamám busszal bement a legközelebbi városba és rosszul lett.Kórházba került, ott azt mondták, semmi baj, hazajöhetett.Én a koleszban voltam, apukám telefonált, hogy mi történt.Ekkor már este volt, és kérdeztem, hogy egyedül van? Apu mondta, igen, nincs már semmi baja, azt mondták az orvosok csak egy kis rosszullét.Mondtam, hogy ne hagyjátok egyedül mert nagy baj lesz.Apa nem hitt nekem, hallottam a hangján, hogy teljesen hülyének néz, én meg sírva fakadtam.Amikor elaludtam azt álmodtam, hogy a mamám fekszik a kórházi ágyon, ott vagyok mellette és látom ahogy meghal.Másnap jön a telefon: Újra kórházba vitték és meghalt. Szörnyen éreztem magam, nagyon sokáig önmagamat hibáztattam.Hiába mondták a szüleim, hogy nem tehetek róla, akkor is. Úgy éreztem segíthettem volna, ha ottvagyok akkor.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!