Mi lehet ez? Vajon el vagyok átkozva? Mit tehetnék ilyen helyzetben?
Lehet csak sokat netezel.
-A párkapcsolati éltem 0
-(pl nyertem egy értékes telefont és a kártyában is nagyon szerencsés vagyok)
Ezek netfüggőség jelei
Mindenkinek van jobb vagy rosszabb szakasza az életében, az élet erről szól. Nem vagy elátkozva. Minden rendbe fog jönni, addig tarts ki egy kicsit, amúgy ezzel is edződsz.
Érted minden rosszban van valami jó csak fel kell ismerni.
A 2-es jól mondja.
Szerencsés sorozatban könnyű sikeresnek lenni, a nehéz időszakokban derül ki, ki a legény a gáton!
Azt írtad,16 vagy. Ez az korszak az egyik leggenyább korszak életedben. Ne parázz. Helyre fogsz jönni. Menj el sportolni(ha még nem teszed) járj közösségbe,társaságokba(ha így teszed,nem tudok mit mondani). Menj kirándulni,sétálni. Hidd el,ahogy idősödsz el fog múlni. Tapasztalat.
F/18
Hello!
Én 14 vagyok és hasonló az életem de mindig van egy újabb ötlet amiből meríthetek önbizalmat vagy erőt. Tűzz ki egy célt és próbáld elérni. Lesz hogy nem fog összejönni de akkor ki kell tűzni egy újat és újat stb... Ezt is csak azért hogy ne csak éldegélj mint sokak legyen valami célod amiért élsz. Lesz barátnőd neked is és nekem is idővel. Tarts ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!