Mással is előfordultak ilyenek, amikor meghalt egy hozzátartozója?
Igen, élettársam apukája meghalt, rá pár napra ültünk a konyhában és az ajtó üvegajtaját ütötte valaki, senki nem állt az ajtóban. Nagyon ijesztő volt.
Nem biztos, hogy üzennek ezzel valamit, lehet, hogy csak jelezni akarják, hogy itt vannak még, vagy talán kétségbeesettek, mert még azt sem tudják, hogy mi történik velük, nem tudom.
Nken egyszer olyan vlt hgy a macskàm halt mg....
Ès a halàla utàn egy nappal èjszaka hallotam3 kopogast az ajton...
Mindenki màs aludt...
De ez ijeszto vlt
Sok ilyen esetünk volt. Amikor nagyapám meghalt, utána a szobában többször is recsegett a kedvenc fotelja, pont úgy mint amikor beleült. Bútoraik folyamatosan ropognak azóta is. Nagymamám halála után a kés a gyúródeszkán a fokára állt teljesen magától!
Amikor pedig anyukám meghalt a konyhában a mosogatótálca evőeszköz.tartójából kétszer is szinte "kiugrott" és a földre esett egy kés.
Szia, nekem nem teljesen ilyen volt... de hasonló...
Szoval,
Meghalt egy hozzám közél álló, anyukám nem volt otthon, én pedig egyedül a lakásban. Aludni készültem, már lefeküdtem az ágyban, és akkor úgy éreztem, mintha valaki ált volna az erkélyünkön. Mikor lecsuktam a szemem, félelmetes képek villantak fel... végül nem tudom, hogy aludtam el de félelmetes volt nem sokkal az után, hogy a hozzátartozóm meghalt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!