Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért nem tudom már az ingát...

Miért nem tudom már az ingát irányítani?

Figyelt kérdés
Kb. 10 éve olvastam egy oldalon arról, hogyha gyűrűt cérnára felfűzünk, és a két ujjunk kozott fogva tartjuk, nem mindenki, de sok ember képes arra, hogy elindíntsa, leállítsa, jobbra ill. balra köröztesse az akarata segítségével. Akkoriban kipróbáltam, és én voltam a legjobban meglepődve, hogy viszonylag konnyen sikerült. Viszont nem foglalkoztam vele, és el is felejtkeztem róla. Az elmúlt napokban jutott eszembe, ismét megpróbáltam (igaz, hogy másmilyen gyűrűvel), de nem ment. Mi változhatott meg?

2015. jan. 28. 22:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

dubitus: Nem kicsit orulnék, ha megpróbálhatnám egy ilyen gyuruvel. :) Természetesen tudom, hogy az inga nem arra való, ahogy próbáltam, mint az leírtam, ez csak egy kísérlet volt, szerintem arra irányulhatott, hogy mennyire van affinitása az ingához, az azt végzo személynek. De csak találgatok.. Viszont érdekel az inga mukodése.

Koszonom mindenkinek a válaszokat!

2015. jan. 29. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!