Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért nem tudom már az ingát...

Miért nem tudom már az ingát irányítani?

Figyelt kérdés
Kb. 10 éve olvastam egy oldalon arról, hogyha gyűrűt cérnára felfűzünk, és a két ujjunk kozott fogva tartjuk, nem mindenki, de sok ember képes arra, hogy elindíntsa, leállítsa, jobbra ill. balra köröztesse az akarata segítségével. Akkoriban kipróbáltam, és én voltam a legjobban meglepődve, hogy viszonylag konnyen sikerült. Viszont nem foglalkoztam vele, és el is felejtkeztem róla. Az elmúlt napokban jutott eszembe, ismét megpróbáltam (igaz, hogy másmilyen gyűrűvel), de nem ment. Mi változhatott meg?

2015. jan. 28. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszel benne. Mozgatni, irányítani BÁRKI képes, mivel a saját izomzatod mozdítja meg, bármire is használod. Persze egyesek nem csak szórakozásra használják, és náluk pont az a lényeg, hogy ne arra mozogjon amerre ők akarják, hanem amerre a mérés mozdítja el.
2015. jan. 28. 22:32
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Az ingázásnak kicsit más a lényege. Alapvetően úgy működik, hogy a kéz finommotorikus mozgása hozza magát az ingát is mozgásba. Az hogy most nem működik lehet idegkimerültségtől, vagy attól, hogy az izomtónusod változott. Az ingát általában arra használják, hogy kérdéseket tegyenek fel a tudatalattinak, amire igen, vagy nem választ tud adni az inga. Persze ez a módszer csak addig megbízható, amíg a használó nem viszi bele a kérdésbe a személyes vágyait, mert onnantól tudattalanul is a számára pozitív választ fogj kihozni. Az, amit te próbálsz önmagában csak azt bizonyítja, hogy a kéz akkor is mozog, ha nem érzed, vagy nem akarod. Izomtónus.
2015. jan. 28. 22:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem az izmaim és az ujjaim segítségével tortént. Emlékszem, hogy tobbszor is megcsináltam, mert elsore én magam sem hittem el. Én arra gondolok, hogy mostanság kevésbé tudok koncentrálni. Egyébként hiszek benne.. Arra vagyok kíváncsi, hogy ha ez valóban egy képesség, akkor elveszhet-e?
2015. jan. 28. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Mindenki az izmai segítségével csinálja, maximum nem figyel rá. Az is, aki méréseket végez vele, csak nem direkt mozgatja. Mivel nem tudod pontosan milyen képességre gondolsz, ezért nem veszhetett el, hiszen talán sosem volt, csak most máshogy látod.
2015. jan. 28. 22:41
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem, nem veszhet el. Kivéve ha meghalsz, vagy nem tudod használni a kezed, vagy nincs kezed. Az inga szerepe nem az hogy mérjen, vagy bármit is csináljon, hanem hogy mutasson. Az, hogy te nem érzed hogy mozog a kezed, sőt, igyekszel stabilan tartani, nem jelenti, hogy finommotorikusan ne mozogna. Az amire te gondolsz úgy mérhető, ha fix pontba rögzíted az ingát. Odakötöd valahova. Amúgy semmi értelme. Az inga azt mutatja meg, amit a tested érez. Ha csak lógatod a vakvilágba, akkor meg csak az izmaid fogják mozgatni.
2015. jan. 28. 22:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat! Lehet, hogy az izomtónus is kozrejátszott..
2015. jan. 28. 22:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Ki fogom próbálni úgy, hogy fellógatom valahová. :)
2015. jan. 28. 22:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyébként érdekel ez a téma, a Fold erovonalai, és az inga használata. Feluletesen tudom mirol van szó, amit leírtam az egy kísérlet volt, amit én is laikusként olvastam valahol. Tudtok olyan konyvet ajánlani ebben a témában, ami komoly szerzo muve?
2015. jan. 28. 23:06
 9/11 anonim ***** válasza:

"...sok ember képes arra, hogy elindíntsa, leállítsa, jobbra ill. balra köröztesse az akarata segítségével."

Nos, itt van a kutya elhantolva!

Az ingának nem az a lényege, hogy használója az akarata segítségével mozgassa, hanem az inga választ adjon a kérdésekre, ill. kérdés nélkül adjon infót a "vizsgált" személyről, fényképe segítségével.

Ha a te akaratod irányítja, mit ér az egész?

.

Az inga anyaga sem lényegtelen, próbáljad legalább 20 karát tisztaságú, 10 karát súlyú gyémántot tartalmazó gyűrűvel!

2015. jan. 29. 05:21
 10/11 anonim ***** válasza:
84%

Magyar szerző, szerencsére nem fordított anyag.

Szőke Lajos-Befolyásolhatatlan földsugárzások

-Irányítható földsugárzások

Ez a két könyve kifejezetten erről szól. De a többi könyve is jó, azokat is érdemes beszerezni. Léteznek e-book formátumban, könnyű hozzájutni ingyen. És hitelesebb mint a legtöbb külföldi szerző.

2015. jan. 29. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!