Alvásparalízis közben mennyire tudom irányítani, mozgatni a testemet?
Fórumokon olvastam hogy csak a szememet tudom mozgatni.
Pislogni tudok közben?
Testedet tuti nem tudod mozgatni, gyerekként - jó régen volt már - volt párszor alvásparalízisem és hiába próbáltam megmozdulni, akár csak a kisujjamat megmozdítani, nem sikerült, míg a paralízis el nem múlt.
Bár ebben már nem vagyok biztos, de szerintem pislogni sem tudtam, csak meredtem a sötét szobára és próbáltam megmozdulni.
"Akkor az alvásparalízis-t átélt emberek közül néhányan miért mondják azt hogy halucináltak, ha nem tudják kinyitni a szemüket?"
Hallucinálni csukott szemmel is lehet. De olvastam fórumokon, hogy van aki tudja mozgatni és van, aki egyáltalán nem. Nekem volt már alvásparalízissem én még a szememet sem tudtam kinyitni, nemhogy mozgatni azt így nem tudom, hogy ez mennyire igaz.
Nekem pont a napokban volt, hosszú idő után megint.
Éreztem, ahogy valami megfogja a bokáim és tiszta erőből lehúz az ágyról. Mivel tudtam, mi a helyzet, próbáltam az oldalamra fordulni, mert akkor ez meg szokott szűnni, megfordultam, de megint elkezdett húzni...aztán rájöttem, hogy csak gondolatba fordultam meg, igazából nem :D Érdekes volt, szerencsére már nem félek tőle, mert ismerem a jelenséget, de kinyit nem tudtam a szemem.
Elvileg az a lényege, hogy ne tudj mozogni.
U.I.: Csak nekem nem volt soha? Én legmélyebb álmomból is képes vagyok rá, hogy megmozdítsam a testem (ha olyan az állom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!