Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért történik ez velem? :' (...

Miért történik ez velem? :' ( Valaki? Mit tegyek? L/18

Figyelt kérdés
Soha nincsenek szép álmaim.Mindig valami hülyeséget,ami totális képtelenség vagy valami rosszat,ijesztőt álmodok amire felriadok vagy ha nem is ébredek fel rá,ébredés után sokáig bennem van.Olyanokat pl h jegesmedve,farkas,krokodil,tigris üldöz,meg akar harapni,vagy hogy sétálok az utcán és óriási kutyák megugatnak,követnek,szemeteskonténerben vérző hullát látok.Az ördöggel is álmodtam már hogy egy pocsolyában láttam a képét és nevetett.A múltkori álmom se volt kellemes.Valami ami nem ember volt de emberi hangon szólt hozzám azt mondta h meg akar engem sütni mert biztos jó szalonnám lenne.(egyébként nem vagyok kövér)Eddig 6 alvásparalízisem volt,ebból 3 a héten történt,2 csütörtök és 1 ma hajnalba.A mai még rosszabb volt mert nem csak a nyomó erőt éreztem hanem mintha egy kéz matatott volna hátul a nyakamon.

2014. aug. 2. 10:02
 1/5 Lionkind ***** válasza:

Szia!

Olvastam az álmokról és álmok irányításáról egy könyvet. Ott azt mondják hogy ha üldöznek mindig szembe kell szállni azzal ami üldöz, legyőzni és ajándékot követelni tőle (lehet ez információ vagy bármi más is). Mindenkinek vannak rossz álmai, lehet azt jeleni hogy az életben is menekülsz egy problémád elő, vagy csak rossz dolgokkal vagy körülvéve és azokra koncentrálsz. A könyv neve

Patricia garfield - teremtő álom, ha kell el tudom küldeni.

Szép Napot! Sok sikert!

2014. aug. 2. 10:14
 2/5 Lupus ***** válasza:
Nagyon sok függ attól, hogy milyen hagulatban alszol el, próbálj szép dolgokra gondolni elalvás előtt, kellemes megnyuktató zenét hallgatni.
2014. aug. 2. 21:47
 3/5 anonim válasza:

Meddig szoktal fennt lenni?

Azt olvastam,h aki sokaig fenntvan az nagyobb esellyen fog remalmokat almodni.

2014. aug. 3. 22:29
 4/5 A kérdező kommentje:
hát olyan 10-11 korul szoktam elaludni
2014. aug. 4. 07:38
 5/5 Lupus ***** válasza:
Ez nem ettől függ. én rendszeresen, hajnalban fekszem le és évente egyszer-kétszer ha van rémálmom.
2014. aug. 8. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!