Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy néz ki, aki épp alváspara...

Hogy néz ki, aki épp alvásparalízist él át? (lent)

Figyelt kérdés

Ha valaki épp átéli, az látszik rajta?

Milyen akkor az ember?

Nem rémisztő?

Mozog a szeme?

Látszik rajta a félem, a gyors levegővétel, vagy, hogy megakar szólalni?

2014. júl. 16. 23:11
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha rossz kategória!
2014. júl. 16. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Téged miért érdekel ez? Csak kíváncsiságból kérdem. Írhatsz privit is, ha gondolod.
2014. júl. 16. 23:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Mert érdekes téma.

Másrészt, egy szobában alszunk a testvéremmel, és eszembejutott, hogy, ha átélném (nagyon félek tőle), akkor látná e rajtam a tesóm..

Csak kiváncsi vagyok:)

2014. júl. 16. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Most én lettem kíváncsi az mi? Még nem hallottam róla.
2014. júl. 16. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Rémült arca van, a szemét képes mozgatni, levegővétel kapkodó általában. Annak aki előidézi rajta az "alvásparalízist" nem rémisztő, csak az embernek.

Többször lefogtak már ezek a lények, azonban egyik se bír benne tartani engem, kiszabadulok másodpercek alatt, ha gyengébb csinálja 1-2 másodperc alatt szabad vagyok. Ehhez iszonyatos akaraterő kell. Talán a legdurvább az volt, amelyik a jobb bordáim fogta, ahogy háton feküdtem, ott én is pánikoltam kicsit, végül sikerült kiszednem magam nagyon nehezen. Utána a bordáim alig éreztem, mintha bizseregne csak picit.

2014. júl. 17. 00:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Én félig nyitott szemmel fekszem, és kicsit mozog a szemem. Legalábbis ez volt egy-két alkalommal, amikor látott más is.

De amúgy semmi extra.

2014. júl. 17. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
Zölden villog a füle és jojózik a szeme.
2014. júl. 18. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!