Hogy néz ki, aki épp alvásparalízist él át? (lent)
Ha valaki épp átéli, az látszik rajta?
Milyen akkor az ember?
Nem rémisztő?
Mozog a szeme?
Látszik rajta a félem, a gyors levegővétel, vagy, hogy megakar szólalni?
Mert érdekes téma.
Másrészt, egy szobában alszunk a testvéremmel, és eszembejutott, hogy, ha átélném (nagyon félek tőle), akkor látná e rajtam a tesóm..
Csak kiváncsi vagyok:)
Rémült arca van, a szemét képes mozgatni, levegővétel kapkodó általában. Annak aki előidézi rajta az "alvásparalízist" nem rémisztő, csak az embernek.
Többször lefogtak már ezek a lények, azonban egyik se bír benne tartani engem, kiszabadulok másodpercek alatt, ha gyengébb csinálja 1-2 másodperc alatt szabad vagyok. Ehhez iszonyatos akaraterő kell. Talán a legdurvább az volt, amelyik a jobb bordáim fogta, ahogy háton feküdtem, ott én is pánikoltam kicsit, végül sikerült kiszednem magam nagyon nehezen. Utána a bordáim alig éreztem, mintha bizseregne csak picit.
Én félig nyitott szemmel fekszem, és kicsit mozog a szemem. Legalábbis ez volt egy-két alkalommal, amikor látott más is.
De amúgy semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!