Tudom irányítani az álmaimat?
Figyelt kérdés
Amikor álmodok és rossz részhez érek azt mondom magamban hogy "Ez az álom kezd rossz lenni és nem akarok rosszat álmodni" és akkor felébredek de egy pár percen belül el is alszok. Vagy ha álmodok valamit azt mondom magamban hogy "Ez csak egy álom és itt nem kell vállalnom a tetteim következményeit/bármit megtehetek és vagy rossz lesz a magatartásom vagy különleges képességeim lesznek. Nektek szokott ilyen lenni?2014. júl. 10. 19:19
1/6 anonim válasza:
ilyen lehet , éber álomnak hívják amikor tudatodnál vagy szal tudod mi folyik és te is irányíthatod ha ügyes vagy
ha észre tudod venni hogy álmodsz akkor ezt bármikor meg tudod tenni :)
én már régóta ezt csinálom :)
2/6 Lionkind válasza:
Régebben kis koromban én is tudtam csinálni. Most nem túl jó a napirendem későn fekszem szóval nem nagyon sikerül, nem vagyok tudatos álmomban. De elsőnek igaza van a repülés a legjobb :D
3/6 anonim válasza:
Ezzel a tudatodnál való álmodásnál viszont figyelni kell vmire: amikor rájössz h álmodsz, akkor felébredsz, hacsak álmodban lefele nem nézel és forogsz...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. júl. 11. 13:30
5/6 A kérdező kommentje:
Múltkor elgondolkodtam rajta és arra jöttem rá, hogy lehet azért tudom ezt csinálni mert kis koromban (kb. 6 éves koromig) szinte minden nap rosszat álmodtam és a végén már annyira rettegtem az álmoktól,hogy aludni sem mertem. Azután jöttek ezek az álmok amiket irányítani tudok, de kérdeztem egy csomó embert (rokonokat meg ismerősöket) és senki sem tudott ilyeneket csinálni és kezdtem megijedni, hogy annyira bebeszéltem magamnak hogy valami pszichológiai eset lettem emiatt de most már megnyugodtam :)
2014. júl. 11. 13:42
6/6 anonim válasza:
Én is próbálkoztam vele, sőt még könyvet is olvastam róla annyira érdekelt a dolog. Kb. 2 hónap után egyetlen egyszer sikerült kimondanom álmomban, hogy "ezt csak álmodom" (éppen egy repülőgépen voltam, ami zuhant lefelé), de akkor az egész álom megváltozott. Azóta eltelt 3 év és már nem is foglalkoztam vele, pedig nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!