Nagyon sokat álmodom és kb. minden álmomra emlékszem és van amikor a 2 álom kiegészíti egymást vagy álmodok valamit és pár napon belül valami hasonló történik miért van ez és, hogyan tudom irányítani az álmaimat, hogy azt álmodjak amit szeretnék?
Ha az álmaidra emlékezni akarsz, kelj 'okos ébresztésre'. Telefonra több ilyen app van, IOS-re és Androidra pl a Gentle Alarm kiváló. A lényeg, hogy alvás közben az agy a mély álom és a sekély álom között váltogat. Ha a sekély álomból ébresztenek fel, emlékszel az álmodra. Az okos ébresztő több halk riasztással próbál meg felkelteni, amit csak sekély álomban hallasz. Így biztosan akkor ébredsz föl, frisebb leszel és emlékszel az álmodra.
Te valószínűleg az alvás vége felé sokáig vagy sekély álomban, ezért akkor szoktál felébredni.
Én nem szoktam emlékezni az álmaimra, de amióta az okos ébresztésre kelek (és sikerül arra felébrednem, nem csak a rendes ébresztésre) mindig emlékszem az álmomra. Mondjuk csak ilyen kaotikus hülyeségeket tudok álmodni :D
OFF: az álomirányításról küldjetek már valami szakirodalmat priviben :R
én általában akkor tudom irányítani az álmaim, amikor nagyon kimerülök. volt olyan, hogy elaludtam többször is kb. 10 percenként, és gyorsan magamtól felkeltem, mert ijesztő volt mindig :S és akkor olyan mintha minden életben történne veled és néha azt hiszed ébren vagy pedig nem is :) akkor ha tényleg felébredsz kapcsolj tv-t vagy telefonozz (több olyan álom után, amit akarsz irányítani de mindig rosszra fordul).
Viszont, olyan is volt, hogy hmm inkább nem részletezem azt az álmot amit irányítottam :))))))))) és féltem, hogy vajon amiket mondok azt az életben is hallják?
Imádok álmot irányítani ( ha jó ), mert bármit meg lehet tenni, csak tudd, hogy tényleg álmodban vagy, és nem életben gyilkolászod az ellenségeid hahhaha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!